مهلت بیمه محصولات کشاورزی در آذربایجان‌ شرقی تمدید شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

مهلت بیمه محصولات کشاورزی در آذربایجان‌ شرقی تمدید شد

مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: مهلت بیمه محصولات زراعی و گروه میوه‌های دانه‌دار تا پایان اسفند جاری به شرط عدم وقوع خسارت، تمدید شد.

علی حاج ملاعلی افزود: با توجه به وقوع خسارت سرما، یخ بندان و خشکسالی در برخی از مناطق کشور، ادامه صدور بیمه های محصولات زراعی به شرط عدم وقوع خسارت در اختیار معاون خدمات بیمه ای می باشد که با محرز شدن خسارت در مزارع عملیات بیمه ای توسط بیمه استان متوقف و مراتب جهت مسدود نمودن سامانه به صندوق بیمه اعلام می شود.

وی ادامه داد: براساس شرایط آب و هوایی کشور ادامه بیمه محصولات باغی و تنه درختان بادام آبی و دیم، هلو، شلیل، زردآلو، گیلاس، گوجه سبز، آلبالو، آلو و گردو و به طور مشخص گروه میوه های هسته دار که در شرایط تمدید می باشند، از ابتدای اسفند متوقف شده است.

حاج ملاعلی با اشاره به اینکه بیمه سایر محصولات باغی همچون سیب، انگور و گلابی و گروه میوه های دانه دار و تنه درختان و محصولات زراعی تا پایان اسفندماه به شرط عدم وقوع خسارت ادامه دارد، اظهار داشت: با توجه به اینکه در برخی از باغات و مناطق درختان در مرحله تورم جوانه و یا گل می باشند، به محض وقوع عامل یا عوامل خسارتزا عملیات بیمه ای توسط مدیریت بیمه استان متوقف خواهد شد و مراتب جهت مسدود نمودن سامانه به صندوق بیمه اعلام می شود.

وی اضافه کرد: تاریخ ذکر شده آخرین تاریخ تمدید خواهد بود، بنابراین در مهلت باقی مانده بیمه نامه با وضعیت پیش صادره تعیین تکلیف می شوند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.