تولیدکنندگان بخش کشاورزی اردبیل تجلیل شدند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : سه شنبه, ۶ خرداد , ۱۴۰۴

تولیدکنندگان بخش کشاورزی اردبیل تجلیل شدند

تولیدکنندگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی شهرستان اردبیل روز سه‌شنبه در آیینی تجلیل شدند.

مدیر جهاد کشاورزی اردبیل در این آیین گفت: میرزاعلی تقی‌زاده تولیدکننده نمونه استانی در زمینه پرورش زنبور عسل با تولید سالانه ۱۰ تن عسل با ۵۰۰ کلنی از بخش هیر ، محمد مهجور تولیدکننده نمونه سیبزمینی با تولید بیش از ۸۲ تن در هکتار از روستای آراللوی بزرگ با سامانه آبیاری تحت فشار (تیپ) و شیرین یاجم به عنوان مروج پهنه نمونه از مرکز جهاد کشاورزی ثمرین به عنوان نمونه‌های استانی سال زراعی ۹۷-۹۶  انتخاب شدند.

علی‌حسین احدی عالی افزود: همچنین احمد کریم‌زاده به عنوان تولیدکننده نمونه و سیب‌زمینی کار جوان با تولید ۶۴۰.۸۳ تن سیب‌زمینی در هکتار از روستای شیخ‌کلخوران در سال زراعی ۹۸-۹۷ معرفی شد.

وی توجه به میزان عملکرد در واحد سطح ،استفاده درست و بهینه از منابع آبی با توجه به منابع آبی محدود در دسترس  و ارتقای کمیت و کیفیت محصول تولیدی ، استفاده از تکنولوژی‌های نوین در بخش کشاورزی و حفاظت از محیط زیست و همکاری در حوزه ترویج را از جمله معیارهای مهم در انتخاب برترین‌ها و نمونه‌های بخش کشاورزی ذکر کرد.

وی اظهارداشت: حضور کارشناسان بخش کشاورزی در کنار کشاورزان برای تولید بسیار ضروری بوده و از کارشناسان و متخصصان بخش کشاورزی انتظار می‌رود نسبت به انتقال دانش فنی به کشاورزان و آشنایی هر چه بهتر کشاورزان با تکنولوژی‌های نوین اهتمام داشته باشند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی
قاسم پیشه‌ور

اقتصاد و کشاورزیپتانسیل تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج در کشور وجود دارد

قاسم پیشه‌ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه کشت برنج بصورت سنتی و غرقابی انجام می شود، از این رو اجرای کشت ...

اقتصاد و کشاورزیانتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

در انتخابات هیئت رییسه کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران رییس جدید این کمیسیون انتخاب شد.

اقتصاد و کشاورزیانبه و موز، موتور محرک توسعه کشاورزی و اشتغالزایی در چابهار

زاهدان - موز و انبه چابهار؛ محصولاتی که با توسعه سطح زیر کشت، نه تنها فرصت‌های شغلی تازه‌ای برای جوانان بومی ایجاد کرده‌ بلکه نقش مهمی در کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا می‌کنند.

اقتصاد و کشاورزیامنیت غذایی پایدار با حفظ تنوع زیستی و منابع ژنتیکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار، راهی جز حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی در کشور نداریم.