برخورد جدی با قاچاق پوشاک، لوازم خانگی و دامهای بدون پلاک - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

برخورد جدی با قاچاق پوشاک، لوازم خانگی و دامهای بدون پلاک

در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در خصوص قاچاق دام زنده و پلاک کوبی دام های موجود، بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ برخورد جدی با قاچاق پوشاک، لوازم خانگی و دامهای بدون پلاک، محور جلسه شورای مدیریت و برنامه ریزی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بود که امروز با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی بر اون تاکید شد.

مشاور رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در این جلسه گفت: بر اساس آخرین آمار موجود، ۲۳۵ هزار فرصت شغلی در کشور به واسطه قاچاق پوشاک از دست رفته که این امر ضررورت مبارزه جدی با ورود کالای قاچاق را نشان می‌دهد.

قدیمی افزود: بر اساس آمار ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۹۶معادل  ۲ و ۶ دهم میلیارد دلار قاچاق پوشاک در کشور رخ داده است که این بخش بیشترین سهم قاچاق را در بین گروه‌های کالایی داشته است.

او  با بیان اینکه ۹۸ درصد پوشاک خارجی موجود در کشور به صورت قاچاق وارد شد گفت: تعداد واحدهای فعال صنف پوشاک کشور در فاصله سال‌های ۹۴ تا ۹۶، از ۲۰ هزار  به ۱۵هزار واحد صنفی کاهش یافته است.

مشاور ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در ادامه افزود: مبارزه جدی با قاچاق پوشاک در سطح عرضه به دلیل سهولت و حمل آسان، نسبت بالای حاشیه سود به وزن، ریسک پایین عرضه کالای قاچاق امری ضروری است که در دستور کار جدی قرار دارد.

قدیمی گفت: از شهریورماه سال ۹۶، واردکنندگان پوشاک کشور الزام به دریافت گواهی فعالیت نمایندگی از شرکت‌های خارجی هستند و منوط شدن ثبت سفارش و ترخیص از گمرک پوشاک وارداتی به اخذ و نصب شناسه کالا است و از بهار امسال طرح مقابله با پوشاک قاچاق در کشور اجرایی شده است.

او افزود: بر اساس آمار سال ۹۶ معادل ۱۶ میلیارد دلار قاچاق لوازم خانگی در کشور رخ داده که این میزان هشت درصد از حجم قاچاق کل وارده به کشور بوده و موجب از دست رفتن۵۶ هزار شغل مستقیم در کشور و کاهش تولیدات داخل شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی هم در این نشست گفت: پدیده قاچاق کالا مختص به جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه این پدیده شوم در نقاط مختلف جهان رخ می‌دهد.

اکرمی افزود: قاچاق کالا یک پدیده اقتصادی است و برای مهار آن نیز باید از ابزارهای اقتصادی بهره‌گیری کرد و ابزار امنیتی در انتهای کار مورد توجه قرار گیرد زیرا این ابزار هزینه‌بر است و با تبعات بالایی نیز همراه است.

او گفت: بحث قاچاق تلفن همراه با تصمیم درست اقتصادی و فنی، نزدیک به صفر رسیده و باید در سایر اقلام و کالاهای قاچاق نیز تصمیمات درست اقتصادی لحاظ شود.

طاعتی دبیرکمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در این نشست از اقدامات خوب این ستاد در سطح ملی و از افزایش ۴۰ درصدی تولیدات داخل در بحث پوشاک و لوازم خانگی با اقدامات پیشگیرانه خبر داد
طاعتی
القاصی مهر مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی هم با اشاره به افزایش ورودی پرونده های کالای قاچاق از تشکیل هزار و ۱۹۲ پرونده تخلفات در۱۱ ماه گذشته خبر داد.

سرخط اخبار دام، طیور و آبزیان

دام، طیور و آبزیانگوشت گوسفندی و گوساله گرم و تنظیم بازاری تامین است

به نقل از ایرنا، منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، افزود: گوشت گرم و منجمد تنظیم بازاری از دو مسیر ز...

دام، طیور و آبزیانانجمن صنفی گوشت برای تأمین نیاز بازار تعهد داد

انجمن صنفی کارفرمایی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام سفید و قرمز استان تهران، با صدور اطلاعیه‌ای از اعلام آمادگی کام...

دام، طیور و آبزیانجوجه‌ریزی به ۱۵۰ میلیون قطعه افزایش می‌یابد

 محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر تداوم تولید گوشت قرمز در داخل کشور اظهار کرد: تلاش ما بر ای...

دام، طیور و آبزیانخلف وعده وزارت اقتصاد وسازمان امور مالیاتی در معافیت مالیاتی کنسرو

مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره انجمن کنسرو ایران در نشست خبری همایش ماهیگیری مسئولانه و زنجیره ارزش تون‌ماهیان گفت: کن...