پرداخت بیش از ۷۷ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان در سیستان و بلوچستان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

پرداخت بیش از ۷۷ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان در سیستان و بلوچستان

مدیریت شعب بانک کشاورزی در سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه، مبلغ 77 میلیارد و 556 میلیون ریال غرامت در زیربخش‌های زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان به بیمه گذاران خسارت دیده استان پرداخت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان، امیرحسام قزلباش اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا پایان دی ماه مبلغ ۷۷ میلیارد و ۵۵۶ میلیون ریال غرامت در زیربخش های زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان به بیمه گذاران خسارت دیده استان پرداخت کرده است.

مدیریت شعب بانک کشاورزی در سیستان و بلوچستان افزود: مبلغ ۴۹ میلیارد ریال از این مبلغ، مربوط به سال زراعی ۹۸-۹۷ است.

وی از رشد ۲۳۳ درصدی پرداخت تسهیلات توسعه مکانیزاسیون توسط شعب بانک کشاورزی استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: شعب این استان تا نیمه بهمن ماه سال جاری، بیش از ۲۴۸ میلیارد ریال تسهیلات توسعه مکانیزاسیون پرداخت کردند که این میزان در مقایسه با سال گذشته ۲۳۳ درصد رشد داشته است.

قزلباش گفت: پرداخت تسهیلات توسعه مکانیزاسیون از اولویت های پرداخت تسهیلات بانک کشاورزی در سال زراعی جدید است.

وی همچنین از پرداخت بیش از ۱۱۶۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط بانک کشاورزی استان سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: شعب بانک کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تاکنون مبلغ ۱۱۶۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ۳۸۷۴ نفراز زوج های جوان استان پرداخت شده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.