ایرانشهر رتبه نخست تولید یونجه در سیستان و بلوچستان را دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۴

ایرانشهر رتبه نخست تولید یونجه در سیستان و بلوچستان را دارد

زاهدان- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش‌از ۷۵۰ هزار تن یونجه رتبه نخست در سیستان و بلوچستان را دارد.

مجیدفیاضی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرایط اقلیمی، آب و هوای مساعد و زمین‌های حاصلخیز ایرانشهر سبب شده تا محصول یونجه سالانه ۱۵ تا ۱۷ چین در این منطقه برداشت شود.

وی بیان کرد: سه هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی ایرانشهر به کشت یونجه اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر با اشاره به اینکه یونجه کشت شده از رقم محلی و دارای کیفیت مناسبی است گفت: پرورش دام سبک و سنگین به دلیل علوفه کافی در این شهرستان رو به افزایش است بطوریکه بیش‌از ۲۳۰ هزار راس دام سبک و ۲۸ هزار راس دام سنگین در این منطقه نگهداری می‌شود.

وی بیان کرد: بیش‌از ۸۰۰ نفر در کار کاشت و برداشت یونجه در شهرستان ایرانشهر مشغول به فعالیت هستند.

فیاضی اظهار داشت: در حالیکه در دیگر نقاط کشور در این فصل از سال سرما و یخبندان حاکم است در ایرانشهر شرایط آب و هوای سبب شده کشاورزان این شهرستان یونجه تولید و روانه بازار مصرف کنند.

وی گفت: ۵۰ درصد یونجه ایرانشهر به صورت خشک برای غذای دام‌ها به سایر استان‌های کشور از جمله خراسان جنوبی، شمالی و رضوی ارسال می‌شود.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی
قاسم پیشه‌ور

اقتصاد و کشاورزیپتانسیل تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج در کشور وجود دارد

قاسم پیشه‌ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه کشت برنج بصورت سنتی و غرقابی انجام می شود، از این رو اجرای کشت ...

اقتصاد و کشاورزیانتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

در انتخابات هیئت رییسه کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران رییس جدید این کمیسیون انتخاب شد.

اقتصاد و کشاورزیانبه و موز، موتور محرک توسعه کشاورزی و اشتغالزایی در چابهار

زاهدان - موز و انبه چابهار؛ محصولاتی که با توسعه سطح زیر کشت، نه تنها فرصت‌های شغلی تازه‌ای برای جوانان بومی ایجاد کرده‌ بلکه نقش مهمی در کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا می‌کنند.

اقتصاد و کشاورزیامنیت غذایی پایدار با حفظ تنوع زیستی و منابع ژنتیکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار، راهی جز حفاظت از منابع ژنتیکی و تنوع زیستی در کشور نداریم.