تنظیم بازار روغن، منوط به تسریع واردات روغن خام است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

تنظیم بازار روغن، منوط به تسریع واردات روغن خام است

به گزارش خبرگزاری، محمد مختاریانی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی گفت: واردات روغن خام در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد کاهش داشته است و کارخانه‌ها برای تولید روغن خوراکی با کمبود مواد اولیه مواجه هستند.

مختاریانی ادامه داد: باوجود اینکه قیمت روغن خوراکی مصرف خانوار ۱۵ درصد و روغن صنف و صنعت ۲۱ درصد افزایش پیدا کرده و انگیزه برای تولید افزایش یافته، کمبود روغن خام مصرفی کارخانه‌ها، مانع تولید مکفی و تنظیم بازار شده است.

وی افزود: البته ظرف یک هفته، شرایط فعلی که حاکی از کمبود در بازار است با افزایش تولید کارخانجات بهبود می‌یابد اما برای تأمین کامل نیاز بازار، باید دبه سرعت ثبت سفارش و واردات روغن خام انجام شود و به همین علت دستگاه‌های مسئول به ویژه وزارت جهاد کشاورزی باید اقدامات خود را تسریع کنند.

گفتنی است که مشاهدات حاکی از کمبود روغن خوراکی در فروشگاه‌ها است و شرکت‌های مختلف، این محصول را به میزان کافی در اختیار فروشندگان قرار نمی‌دهند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.