سلامت غذایی؛ از کمیت تا کیفیت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳

سلامت غذایی؛ از کمیت تا کیفیت

به گزارش خبرگزاری مهر نیازهای فیزیولوژی انسان نخستین احتیاجات وی برای بقا است؛ از این‌رو، امنیت غذایی ابتدایی‌ترین وظیفه دولت‌ها به شمار می‌رود. در کنار تولید و تأمین نیازهای اولیه که به عنوان کالای اساسی شناخته می‌شود، کیفیت و البته سلامت محصولات لازمه پرورش یک جامعه سالم است.

امروز کشور با چالش‌هایی چون آلودگی هوا، فرسایش خاک، کاهش آب سفره‌های زیرزمینی و… روبه‌رو بوده که باید به این بسته باقی‌مانده فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی را هم اضافه کرد؛ امری که منجر به پدیده برگشت محصولات صادراتی ایران شده است. سلامت مرز نمی‌شناسد و باید در تولید و تأمین کالاهای اساسی تمام مؤلفه‌های امروزی برای تأمین غذای سالم رعایت شود. آیا استانداردهای تولید مواد غذایی در کشور از تولید تا مصرف به‌روزرسانی شده است؟

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیطرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت / سهم زراعت چوب ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا احمدی، مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت پیش‌بینی کرد: با استقبال مردم و بخش خصوصی، سهم زرا...

کشاورزیایران به ۸۰ کشور خرما صادر می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی برومندی، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از صادرات خرمای ایران به بیش از ۸۰ کشور ج...

کشاورزیتنظیم بازار روغن، منوط به تسریع واردات روغن خام است

به گزارش خبرگزاری، محمد مختاریانی عضو هیئت مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی گفت: واردات روغن خام در مقایسه با مدت مشابه...

کشاورزیکاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/حدود ۸۵ درصد روغن کشور وارداتی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن صنایع روغن نباتی ایران، محمد مختاریانی روز جمعه با بیان اینکه تا پایان آذرماه امسا...