سلامت غذایی؛ از کمیت تا کیفیت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۴

سلامت غذایی؛ از کمیت تا کیفیت

به گزارش خبرگزاری مهر نیازهای فیزیولوژی انسان نخستین احتیاجات وی برای بقا است؛ از این‌رو، امنیت غذایی ابتدایی‌ترین وظیفه دولت‌ها به شمار می‌رود. در کنار تولید و تأمین نیازهای اولیه که به عنوان کالای اساسی شناخته می‌شود، کیفیت و البته سلامت محصولات لازمه پرورش یک جامعه سالم است.

امروز کشور با چالش‌هایی چون آلودگی هوا، فرسایش خاک، کاهش آب سفره‌های زیرزمینی و… روبه‌رو بوده که باید به این بسته باقی‌مانده فلزات سنگین و سموم در محصولات کشاورزی را هم اضافه کرد؛ امری که منجر به پدیده برگشت محصولات صادراتی ایران شده است. سلامت مرز نمی‌شناسد و باید در تولید و تأمین کالاهای اساسی تمام مؤلفه‌های امروزی برای تأمین غذای سالم رعایت شود. آیا استانداردهای تولید مواد غذایی در کشور از تولید تا مصرف به‌روزرسانی شده است؟

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.

اقتصاد و کشاورزیفائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است

وزیر جهاد کشاورزی، نقش سازمان غذا و کشاورزی (فائو) در تسهیل دسترسی مردم به غذا را محوری دانست و گفت: فائو می‌تواند مرکز ثقل هماهنگی و همکاری‌های بین کشورهای دنیا در حوزه کشاورزی و غذا باشد.

اقتصاد و کشاورزیبحران آب لرستان به مرحله تنش آبی رسید / کاهش ۹۰ درصدی بارندگی در ۲ حوضه آبریز کرخه و کارون...

بحران آب لرستان، این روزها نگرانی‌هایی در مورد تامین آب شرب مردم ایجاد کرده است. خشکسالی و کاهش بارندگی، مدیریت نادرست م...