دولت برای پایداری امنیت غذایی برنامه های خوبی دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

دولت برای پایداری امنیت غذایی برنامه های خوبی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی برومندی ظهر دوشنبه در نشست با رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: دولت برنامه‌های بسیار خوبی برای پایداری تولید و امنیت غذایی دارد و مؤلفه‌های توسعه پایدار بخش کشاورزی در برنامه‌های کاری رئیس‌جمهور و وزیر جهاد کشاورزی برجسته است.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بررسی آخرین وضعیت کشت مرکبات و ناترازی برق واحدهای تولیدی کشاورزی و دغدغه‌های واحدهای سورتینگ و باغداران استان را از اهداف بیان کرد.

مؤمنی در این جلسه ضمن گزارش از آخرین وضعیت توسعه کشت مرکبات استان مازندران و بررسی دغدغه‌های واحدهای سورتینگ، انبارها و سردخانه‌های استان افزود: ناترازی انرژی و قطعی برق واحدهای تولیدی کشاورزی از مهم‌ترین دغدغه‌های کشاورزان استان مازندران است.

وی گفت: تدابیر لازم برای ساماندهی مرکبات غرب استان و توسعه کشت گلخانه‌ای در استان مازندران از برنامه‌ها است.

در پایان مقرر با هدف بررسی و رفع مشکلات و موانع موجود به صورت میدانی بررسی شود

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.