راه‌اندازی فروشگاه‌های تعاون روستایی تسریع شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴

راه‌اندازی فروشگاه‌های تعاون روستایی تسریع شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای معاونان وزارت جهاد کشاورزی به ریاست غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.

نوری قزلجه در این جلسه با بیان جزئیاتی از سفر هیئت دولت به استان خراسان شمالی گفت: خراسان شمالی از ظرفیت و استعدادهای بسیار خوبی در زمینه کشاورزی برخوردار است که نیاز است تمرکز و وقت بیشتری به این استان اختصاص داده شود.

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: کمک به توسعه الزاماً اختصاص منابع مالی نیست و در مواردی سیاستگذاری صحیح و برنامه‌ریزی مناسب و هدف‌گذاری‌ها می‌تواند روند فعالیت را به سمت و سوی مناسب هدایت کند.

وی با اشاره به این که مردم استان خراسان شمالی در مسیر توسعه بخش کشاورزی گام برمی‌دارند، اضافه کرد: تقاضای ایجاد شهرک گلخانه‌ای در این استان نشان می‌دهد مردم به خوبی ظرفیت‌های موجود را شناخته‌اند و در مسیر شکوفایی آن گام برمی‌دارند و آنچه که به عنوان برآیند از این سفر می‌توان مد نظر قرار داد این است که ظرفیت تولید بسیار خوبی با زمینه صادراتی مناسب در خراسان شمالی وجود دارد که نیازمند دقت و برنامه‌ریزی هرچه بهتر است.

اولویت وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولید است

نوری قزلجه با تاکید بر دو رسالت مهم و همزمان وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر حمایت از تولید و تنظیم بازار، اظهار داشت: اولویت اول ما باید حمایت از تولید باشد زیرا برای تنظیم بازار به تولید نیازمندیم، یعنی ابتدا باید محصولی تولید شود که بعد بتوانیم به وسیله آن بازار را تنظیم کنیم؛ لذا بر اساس این منطق ما سیاست حمایت تولید را همواره مدنظر قرار خواهیم داد.

وی با اشاره به این که امسال دولت ۳۶۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین کالاهای اساسی و حمایت از سفره مردم ارز ترجیحی اختصاص داده است، گفت: انتظار است که این هزینه در سفره‌ها ملموس باشد و ما در این مسیر باید راه‌اندازی فروشگاه‌های تعاون روستایی را تسریع و اختصاص فضا برای این کار را از وزارت کشور و شهرداری، پیگیری کنیم.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.

اقتصاد و کشاورزیفائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است

وزیر جهاد کشاورزی، نقش سازمان غذا و کشاورزی (فائو) در تسهیل دسترسی مردم به غذا را محوری دانست و گفت: فائو می‌تواند مرکز ثقل هماهنگی و همکاری‌های بین کشورهای دنیا در حوزه کشاورزی و غذا باشد.

اقتصاد و کشاورزیبحران آب لرستان به مرحله تنش آبی رسید / کاهش ۹۰ درصدی بارندگی در ۲ حوضه آبریز کرخه و کارون...

بحران آب لرستان، این روزها نگرانی‌هایی در مورد تامین آب شرب مردم ایجاد کرده است. خشکسالی و کاهش بارندگی، مدیریت نادرست م...