افزایش ۳۵ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

افزایش ۳۵ درصدی خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: ۴۶۰ هزار و ۴۱۰ تن گندم توسط غله و ۷۴ هزار و ۷۴۰ تن توسط تعاون روستایی خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه در زمان مشابه سال گذشته ۳۹۳ هزار و ۲۰۰ تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده بود، اظهار کرد: خرید تضمینی امسال افزایش ۳۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد.

وی همچنین از خرید بذری ۲۴ هزار و ۶۰۰ تن گندم خبر داد و افزود: تا کنون محصول ۳۶۲ هزار هکتار (۸۹ درصد) از اراضی دیم و ۵۱ هزار هکتار (۸۸ درصد) از اراضی آبی استان برداشت شده است.

فتحی بهای کل گندم خریداری شده استان را ۹۴ هزار و ۳۵۱ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تا زمان حاضر هشت هزار و ۴۴۱ میلیارد ریال (۹ درصد) از بهای گندم خریداری شده پرداخت شده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.