برنامه راهبردی ۴ ساله بخش تحقیقات زنبور عسل کشور تشریح شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

برنامه راهبردی ۴ ساله بخش تحقیقات زنبور عسل کشور تشریح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس بیانیه مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور «ایجاد ملکه‌های پر تولید زنبور عسل» نخستین راهبرد بخش تحقیقات زنبور عسل این مؤسسه تدوین شده است.

در این بیانیه آمده است:

ضمن ابراز مسرت، پروردگار متعال را سپاس می‌گوئیم که با همکاری و تلاش همه دست اندر کاران صنعت زنبورعسل کشور، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اتحادیه‌ها، پژوهشگران و زنبورداران ۳۱ مرداد ماه به نام «روز ملی عسل» نامگذاری گردید.

مطابق با اهداف و استراتژی‌های سند راهبردی توسعه صنعت زنبورداری کشور و برنامه راهبردی ۴ ساله بخش تحقیقات زنبورعسل بنا داریم تا در مسیر چشم‌انداز حوزه فعالیت این صنعت به جایگاه پیشرو در بخش کشاورزی، سرآمد در منطقه و رقابت پذیر در جهان، بهره مند از دانش و فناوری روز و برخوردار از کسب و کارهای اقتصادی و پر رونق و عرضه کننده محصولات قابل اعتماد، متنوع و ارزش آفرین رسیده و در راستای ارتقا کمی و کیفی توسعه محصولات کشاورزی و امنیت غذایی و نیز محصولات سلامت محور به ویژه تولید عسل، ژل رویال، بره موم، زهر زنبور، گرده گل و… با همراهی بی دریغ همه دست‌اندرکاران و پژوهشگران صنعت زنبورعسل کشور گام‌های مؤثری برداریم.

در این مسیر، برنامه راهبردی ۴ ساله بخش تحقیقات زنبورعسل مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، شامل موارد زیر است:

۱- ایجاد ملکه‌های پر تولید زنبور عسل

۲- مبارزه با آفات و بیماری‌های زنبورعسل

۳- تعیین احتیاجات غذایی زنبورعسل

۴- برند سازی محصولات زنبورعسل

۵- تبیین نقش گرده افشانی زنبورعسل

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.