تاکید بر تسریع استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۴

تاکید بر تسریع استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب فصاحت، سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در نخستین نشست منطقه‌ای رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و بیان کرد: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و افزود: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی همچنین تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسائل واگرا کننده را خواستار شد.

وی افزود: دبیرخانه هیأت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفرهای استانی است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزی۴۰۰ میلیارد تومان وام به تنظیم بازار اختصاص می‌یابد+ سند

وزیر جهاد کشاورزی از اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای سیاست‌های تنظیم بازار و خریدهای حمایتی توسط بانک‌های عامل و بر اساس تکلیف بانک مرکزی خبر داد.

قاسم پیشه‌ور

اقتصاد و کشاورزیپتانسیل تولید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج در کشور وجود دارد

قاسم پیشه‌ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به آنکه کشت برنج بصورت سنتی و غرقابی انجام می شود، از این رو اجرای کشت ...

اقتصاد و کشاورزیانتخابات کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران برگزار شد

در انتخابات هیئت رییسه کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تعاون ایران رییس جدید این کمیسیون انتخاب شد.

اقتصاد و کشاورزیانبه و موز، موتور محرک توسعه کشاورزی و اشتغالزایی در چابهار

زاهدان - موز و انبه چابهار؛ محصولاتی که با توسعه سطح زیر کشت، نه تنها فرصت‌های شغلی تازه‌ای برای جوانان بومی ایجاد کرده‌ بلکه نقش مهمی در کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا می‌کنند.