وزیر جهاد کشاورزی از پروژه ملی سیلوی گرمسار بازدید کرد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

وزیر جهاد کشاورزی از پروژه ملی سیلوی گرمسار بازدید کرد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با صبح پنجشنبه محمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی کابینه سیزدهم در بدو ورود به استان سمنان در قالب سفر استانی هیأت دولت، از طرح ساخت بزرگترین سیلوی شرق کشور در گرمسار بازدید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان درباره این طرح در جمع خبرنگاران گفت: سیلوی گرمسار با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن از سال ۹۳ در دست ساختمان است.

محمد رضا قاسمی با بیان اینکه سیلوی گرمسار با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ابراز کرد: موانعی پیش پای این طرح است که دولت تلاش دارد آنها را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه برای انجام این پروژه ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم به صورت آزمایشی آن را به بهره برداری برسانیم، گفت: سیلوی گرمسار در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار مترمربع با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن بنا شده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.