ذخیره پرتقال مازاد بر نیاز در سردخانه‌ها/صادرات پرتقال ادامه دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

ذخیره پرتقال مازاد بر نیاز در سردخانه‌ها/صادرات پرتقال ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدمهدی برومندی معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به انتشار خبر کذب توقف صادرات پرتقال منتسب به نامه مدیرکل امور صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران، گفت: صادرات پرتقال همچون گذشته ادامه دارد.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: نامه منتسب به گمرک مبنی بر توقف صادرات از ۲۲ اسفند سال جاری تا ۱۵ فروردین سال آینده، جعلی است و صادرات این میوه با وجود ذخایر مازاد بر نیاز داخل با ارائه مشوق‌های بازرگانی ادامه دارد.

وی از وجود ۶۰۰ هزار تن پرتقال ذخیره شده در استان مازندران خبر داد و گفت: این در حالی است که در استان‌های جنوبی ارقام والنسیا در حال برداشت است.

برومندی، تولید پرتقال کشور را سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن اعلام و اضافه‌کرد: با پیگیری معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، تعهد ارزی چهار ماهه در صادرات پرتقال به هشت ماه افزایش یافته و هیچ ممنوعیت و محدودیتی در صادرات آن اعمال نشده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.