داستان آفت‌کش‌ها در کشور از خودرو نامطلوب تر است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

داستان آفت‌کش‌ها در کشور از خودرو نامطلوب تر است

رییس هیات مدیره انجمن واردکنندگان سموم گفت: داستان آفت‌کش‌ها در کشور از خودرو نامطلوب تر است که صادرات محصولات کشاورزی و برگشت آنها این موضوع را تایید می کند.

به مناسبت دهمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی نشست خبری برگزار شد. سید مهدی حسینی یزدی، رئیس هیأت مدیره انجمن واردکنندگان سم و کود ایران گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه تأمین سلامت غذا به لحاظ استفاده از کود، سم و بذر مناسب به همراه استاندارد جهانی است. سلامت تولید فرصت قوت برای بازار داخل و ارزآور برای صادرات کشور است.

وی افزود: در حوزه سم ۱۲۰۰ مولکول در جهان ثبت شده که بیش‌از ۸۰۰ مولکول در حال مصرف است که در ایران بیش از ۳۰۰ مولکول ثبت شده که ۱۸۰ مورد مصرف می‌شود که از این عدد ۵۰ رقم اول آن ۹۰ درصد آفت کش‌های کشور را تأمین می‌کند. بنابراین زیر ۱۰ درصد از تنوع سموم جهانی از کم خطر تا پرخطر در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حسینی یزدی ادامه داد: در حال حاضر ما سموم با دوره کارنس پایین نداریم که کشت برخی از محصولات را با مشکلاتی همراه کرده است. در واقع از ۵۰ قلم ۷۵ درصد در داخل فرموله می‌شود و ۲۵ درصد وارد می‌شود که برای تأمین ارز آن با مشکلات بسیاری داریم.

رئیس هیأت مدیره انجمن واردکنندگان سموم با بیان اینکه داستان آفت کش‌ها در کشور از خودرو نامطلوب‌تر است، یادآور شد: صادرات محصولات کشاورزی و برگشت آنها این موضوع را تأیید می‌کند. در چنین شرایطی نمی‌توان محصول سالم را پیگیری کرد.

حسینی یزدی در پایان گفت: مالیات ارزش افزوده از سال گذشته به سموم وارداتی اضافه شد و امروز هم برخی تقاضا دارند تعرفه واردات آن را به ۲۵ درصد افزایش دهند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.