بیش از ۵۰ درصد فعالیت‌های کشاورزی جهان از سوی زنان انجام می‌شود - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

بیش از ۵۰ درصد فعالیت‌های کشاورزی جهان از سوی زنان انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مریم طهماسبی، مدیرکل دفتر توسعه فعالیت‌های کشاورزی زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد کشاورزی در هفتمین همایش ملی بزرگداشت روز جهانی زنان روستایی گفت: ۱۰ میلیون زن روستایی و حدود ۵۰۰ هزار زن عشایری در کشور وجود دارد که برای دستیابی به عدالت در حوزه آموزشی و در تمام حوزه‌های انسانی که منجر به توسعه کسب و کار و بهبود معیشت می‌شود، نیاز به حمایت‌های جدی دارند.

وی افزود: ما در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان یک حامی در حوزه دانش، تلاش کرده‌ایم زنان روستایی و عشایری را در بخش‌های مختلف نظیر هویت‌بخشی در مشاغل زنان، ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای، توسعه بازارها و تسهیلگری برای دسترسی به اعتبارات حمایت کنیم.

وی ادامه داد: تلاش است در قالب برنامه، نقاط قوت در مناطق روستایی و عشایری تقویت شود.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد فعالیت‌های کشاورزی در جهان توسط زنان رقم می‌خورد، عنوان کرد: در ایران زنان روستایی و عشایری بیش از ۷۰ درصد فعالیت‌های حوزه دام و طیور و ۸۰ درصد فرآورده‌های محصولات لبنی را تولید می‌کنند.

وی افزود: زنان در کنار مردان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارند و در عین حال در ۳ حوزه خدمت‌رسانی در بخش کشاورزی، نیروی کار کشاورزی با حقوق اندک و در حوزه کارآفرینی تلاش می‌کنند. هنوز راه طولانی برای رسیدن به اهداف و تعالی فعالیت‌های زنان روستایی و عشایری در پیش داریم.

طهماسبی در پایان گفت: زنان نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند و بخش مهمی از فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی توسط آنها شکل می‌گیرد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.