برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور در تاکستانهای سَردَشت آغاز و تا اواخر مهر ادامه مییابد.
انگور سیاه سَردَشت ۸ رقم مختلف دارد و مهمترین آن شامل رقم «طایفی»، «سه رقوله»، «مام برایم» و «انگوت» است. انگور سیاه سَردَشت به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه به صورت دیم و بدون استفاده از سموم کشاورزی تولید میشود. این میوه بهشتی سرشار از ویتامینها است و مقادیر زیادی منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم دارد.
سَردَشت، شهری کُردنشین در استان آذربایجان غربی و مرکز شهرستان سردشت است. این شهر مرزی با اقلیم کردستان عراق همسایهاست.