برداشت انگور سیاه از تاکستان‌های سَردَشت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳

برداشت انگور سیاه از تاکستان‌های سَردَشت

برداشت انگور سیاه هر سال از نیمه دوم شهریور در تاکستان‌های سَردَشت آغاز و تا اواخر مهر ادامه می‌یابد.

انگور سیاه سَردَشت ۸ رقم مختلف دارد و مهمترین آن شامل رقم «طایفی»، «سه رقوله»، «مام برایم» و «انگوت» است. انگور سیاه سَردَشت به دلیل سازگاری با اقلیم منطقه به صورت دیم و بدون استفاده از سموم کشاورزی تولید می‌شود. این میوه بهشتی سرشار از ویتامین‌ها است و مقادیر زیادی منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم دارد.

سَردَشت، شهری کُردنشین در استان آذربایجان غربی و مرکز شهرستان سردشت است. این شهر مرزی با اقلیم کردستان عراق همسایه‌است.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیبیمه محصولات کشاورزی در اجرای حمایت از کشاورزان ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان فلسفی، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی در برنامه سیما گفت: محصولات اساسی به ویژه گندم به عنوان یک...

کشاورزیهر کیلوگرم گوشت گوسفندی ۸۵۰ و هر دست کله‌وپاچه ۸۷۰ هزار تومان شد

به گزارش خبرنگار مهر، رصد امروز پنجشنبه اول آذر ۱۴۰۳ از بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد هر کیلو گرم گوشت مرغ بین ۹۲ تا ۹...

کشاورزیکاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون وزیر جهاد کشاورزی امروز چهارشنبه در رویداد مه...