بازار میوه و سبزیجات آرام است+جدول قیمت ها - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

بازار میوه و سبزیجات آرام است+جدول قیمت ها

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۷ تا ۲۳ مهر) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد. رصد هفتگی بازار میوه و سبزی‌جات نشان می‌دهد بازار آن آرام است. قیمت‌ها نسبت به هفته گذشته تغییر چندانی نداشته و محصولات به میزان کافی در دسترس شهروندان قرار دارد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز به شرح زیر است؛

هر کیلو انگور ۳۹.۸۰۰ تا ۷۹، نارنگی ۲۰ تا ۳۴.۸۰۰، سیب دماوند ۳۵ تا ۴۵.۸۰۰، سیب گلاب ۲۰ تا ۴۰، سیب زرد میانه ۳۹.۸۰۰، هلو هسته جدا ۳۵ تا ۴۹.۸۰۰، هلو انجیری ۴۴.۸۰۰ تا ۴۹.۸۰۰، شلیل ۴۸ تا ۶۷، انجیر سیاه ۴۹.۸۰۰، کیوی و آلوچه ۵۹.۸۰۰، انار ۳۹.۸۰۰ تا ۶۹، گلابی ۷۹ تا ۱۴۵ و پسته ۲۷۵ تا ۲۹۸ هزار تومان است.

بازار میوه‌های آبدار همچنان ارزان‌ترین محصولات را به خود اختصاص داده‌اند؛ هر کیلو هندوانه ۲.۵۰۰ تا ۷.۵۰۰ و خربزه ۶ تا ۲۲.۸۰۰ تومان در حال عرضه است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز نسبت به هفته گذشته کاهش قیمت داشته و از هر کیلو ۶۷.۸۰۰ به ۵۷.۵۰۰ تومان رسیده است.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر می‌آید.

هر کیلو گوجه فرنگی ۱۰.۸۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، هویج ۱۰.۸۰۰، کاهو رسمی ۲۳.۸۰۰، کاهو سالادی ۲۵.۸۰۰، خیار رسمی ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۱۹.۸۰۰ و لیمو ترش ۴۹.۸۰۰ تومان تعیین شده است. لیمو ترش در یک هفته اخیر افزایش قیمت به نسبت زیادی داشته است.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۱۴.۸۰۰ تا ۱۶.۹۰۰ و انواع پیاز شیری (سفید) ۱۰.۸۰۰ تا ۱۳.۸۰۰، زرد ۱۰.۸۰۰ تا ۱۴.۸۰۰ و پیاز قرمز ۱۷.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

ارزان‌ترین محصول در بازار سبزی‌جات پیاز و هویج و گران‌ترین کلم برکلی و سیر خشک است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

بازار میوه و سبزیجات آرام است+جدول قیمت ها

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.