تولید بیش از هزار و سیصد تن گوشت مرغ در شهرستان ایرانشهر - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

تولید بیش از هزار و سیصد تن گوشت مرغ در شهرستان ایرانشهر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، مجید فیاضی افزود: از ابتدای امسال تاکنون در ۲۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی ۷۸۸ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که با این میزان جوجه ریزی بیش از ۱۳۴۰ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.

وی ادامه داد: با هدف دستیابی استان به خود اتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی تعداد ۱۱ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در سطح شهرستان ایرانشهر در حال احداث است.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را ۵۰ درصد اعلام و اظهار کرد: با به بهره‌برداری رسیدن کامل این واحدها ،۱۵۰۰ تن ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان ایرانشهر افزایش خواهد یافت.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.