اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزی در بازار داخل +جدول - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزی در بازار داخل +جدول

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ مهر) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد. خرمالو محصول نوبرانه این هفته بود که هر کیلو ۷۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز به شرح زیر است؛

هر کیلو انگور ۳۹.۸۰۰ تا ۷۹، نارنگی ۲۰ تا ۳۴.۸۰۰، سیب دماوند ۳۵ تا ۴۵.۸۰۰، سیب گلاب ۲۰ تا ۴۰، سیب زرد میانه ۳۹.۸۰۰، هلو هسته جدا ۳۵ تا ۴۹.۸۰۰، هلو انجیری ۴۸.۸۰۰ تا ۴۹.۸۰۰، شلیل ۴۸ تا ۶۷، انجیر سیاه و زرد ۴۹.۸۰۰، کیوی و آلوچه ۵۹.۸۰۰، انار ۴۹.۸۰۰ تا ۶۹، گلابی ۸۸ تا ۱۴۵ و پسته ۲۷۵ تا ۲۹۸ هزار تومان است.

بازار میوه‌های آبدار همچنان ارزان‌ترین محصولات را به خود اختصاص داده‌اند؛ هر کیلو هندوانه ۲.۵۰۰ تا ۷.۹۰۰، ملون ۵ و خربزه ۶ تا ۲۲.۸۰۰ تومان در حال عرضه است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۷.۸۰۰ و انبه ۱۴۸ هزار تومان به فروش می‌رسند.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر می‌آید.

هر کیلو گوجه فرنگی ۹.۸۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو رسمی ۲۳.۸۰۰، کاهو سالادی ۲۵.۸۰۰، خیار مینی اصفهان ۲۴.۸۰۰، خیار رسمی ۲۵.۸۰۰، خیار گلخانه‌ای ۲۶.۸۰۰ و لیمو ترش ۲۹.۸۰۰ تومان تعیین شده است.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۱۵.۸۰۰ تا ۱۶.۹۰۰ و انواع پیاز شیری (سفید) ۱۲.۸۰۰ تا ۱۳.۸۰۰ و زرد ۱۲.۸۰۰ تا ۱۴.۸۰۰ به فروش می‌رسد.

ارزان‌ترین محصول در بازار سبزی‌جات پیاز و گوجه و گران‌ترین کلم برکلی و سیر خشک است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزی در بازار داخل +جدول

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.