به گزارش خبرگزاری مهر، شهریور ۱۴۰۲ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام برنج خارجی درجه یک با ۲.۴ درصد و شیرینی خشک با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با ۲.۸- است.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها
در این گروه، اقلام گوشت گاو یا گوساله با ۷. ۷ درصد، ماهی قزل آلا با ۶.۰ درصد و گوشت گوسفند با ۵.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت و مرغ ماشینی با ۵.۸- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ با ۱۰.۰ درصد، شیر خشک با ۶.۰ درصد و کره پاستوریزه با ۳.۸ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ۱.۸- درصد و روغن مایع با ۰.۶- درصد است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به موز با ۱۰.۳ درصد، پرتقال با ۷.۴ درصد و کشمش پلو با ۳.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به لیمو ترش با ۹.۸- درصد و هندوانه با ۲.۷- درصد است.
سبزیجات و حبوبات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به قارچ با ۲۱.۸ درصد، خیار با ۱۱.۱ درصد، بادمجان با ۸.۵ درصد و کدو سبز با ۸.۳ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجه فرنگی با ۶.۷- درصد، پیاز با ۵.۰- درصد و سیب زمینی با ۳.۹- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۴, ۶ درصد، قند با ۳.۹ درصد، چای خارجی بستهای و سس گوجه فرنگی با ۳.۶ درصد است.