تعمیق روابط ایران و فائو در حفظ و مدیریت پایدار منابع آب و خاک - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

تعمیق روابط ایران و فائو در حفظ و مدیریت پایدار منابع آب و خاک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی در دیدار با نماینده موقت سازمان فائو در ایران در دفتر معاونت آب و خاک در تهران، ضمن بررسی مسائل و مشکلات پروژه‌های بین‌المللی و مشترک با سازمان فائو و بررسی نحوه توسعه همکاری‌ها، به ارائه اولویت‌ها و برنامه‌های مدنظر معاونت با تاکید بر حفظ و مدیریت پایدار منابع آب و خاک به عنوان مهمترین پیش‌نیاز تأمین امنیت غذایی کشور پرداخت.

وی بر ضرورت توجه بیشتر مجامع و سازمان‌های تخصصی بین‌المللی همچون فائو به مسئله تغییر اقلیم تاکید کرد و خواستار تداوم فعالیت‌های مشترک قبلی شد.

نیازی علاقمندی ایران را برای تعمیق روابط در حوزه‌های آبیاری هوشمند، مدیریت بهینه آب، ارتقای بهره‌وری آب در بخش کشاورزی و مدیریت پایدار خاک ابراز کرد.

وی همچنین آمادگی ایران را برای انتقال دانش فنی و اعزام متخصصان آب و خاک به سایر کشورها به عنوان استاد و مدرس دوره‌های آموزشی بین‌المللی اعلام کرد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.