حمایت کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

حمایت کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در چهارمین نشست کشاورزی قراردادی محصولات زراعی گفت: کشاورزی قراردادی از برنامه‌های راهبردی وزارت است و با حمایت دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود.

در ادامه محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با تاکید بر حمایت کمیسیون از برنامه‌های توسعه‌محور وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشت قراردادی بر پایه حمایت از کشاورز و توسعه کشاورزی بنا شده و باید برای اجرای طرح، پشتیبانی‌های لازم از جمله تأمین به‌موقع نهاده، کود، بذر و ترویج روش‌های علمی کاشت، داشت و برداشت برای کشاورزان فراهم شود.

وی افزود: طرح کشت قراردادی با ایجاد انگیزه و رغبت کشاورزان محقق می‌شود و از این رو، کمیسیون کشاورزی مجلس در برنامه هفتم توسعه سازوکار حمایت مادی و معنوی از کشاورز و امنیت غذایی را در دستور کار دارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس همچنین از وزیر جهاد کشاورزی برای صدور دستور خرید برنج شالی کاران و برنامه حمایتی وی در تقویت انگیزه برنج کاران برای تولید این محصول اساسی قدردانی کرد.

گفتنی است؛ در پایان برنامه کشت قراردادی محصولات زراعی پاییزه شامل گندم، جو و دانه‌های روغنی در سطح ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار برای سال ۱۴۰۳ – ۱۴۰۲ مصوب شد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.