توزیع بذر‌های گواهی شده غلات در فراشبند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس

توزیع بذر‌های گواهی شده غلات در فراشبند

هزار و ۴۰۰ تن بذر‌های گواهی شده غلات در بین کشاورزان فراشبند توزیع شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند گفت: درسال زراعی جاری، هزار و ۴۰۰ تن از انواع بذر گواهی شده گندم و جو بین کشاورزان این شهرستان توزیع شده است.
وی افزود: از ویژگی ارقام توزیع شده می‌توان به عملکرد بالا، مقاومت به شوری و خشکی، مقاومت به زنگ گندم، زودرسی، مقاومت به ورس، پایین بودن درصد ریزش ارقام اشاره کرد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.