خرید تضمینی گندم کشور در ۱۰۰ روز از ۵ میلیون تن فراتر رفت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴
مدیر روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران:

خرید تضمینی گندم کشور در ۱۰۰ روز از ۵ میلیون تن فراتر رفت

گندم

طباطبایی، مشاور فرهنگی رسانه و مدیر روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: خرید تضمینی گندم در کشور طیِ ۱۰۰ روز از تحویل نخستین محموله‌ها، به بیش از ۵ میلیون تن و ارزش آن به ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید.

به گزارش اکودام به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، مشاور فرهنگی رسانه و مدیر روابط عمومی با بیان این که ۱۰۰ روز از آغاز خرید تضمینی گندم گذشته است، اظهار کرد: تاکنون ۵ میلیون و ۳۵۰ هزار تن از این محصول خریداری شده است.

سید محمد تقی طباطبایی افزود: خرید امسال نسبت به سال گذشته در همین زمان ۱۲ درصد رشد دارد و هم اینک در ۳۱ استان خریداری می‌شود.

طباطبایی ارزش گندم‌های خریداری شده را ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تعداد ۸۶۱ هزار و ۶۵۵ محموله توسط ۳۰۵ هزار و ۴۰۲ گندم‌کار تاکنون به مراکز خرید تحویل داده شده است.

مشاور فرهنگی رسانه و مدیر روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران از پرداخت ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به گندم‌کاران خبر داد.

وی افزود: همچنین در سال جاری ۲۵۷ هزار تن دانه‌ی روغنی کلزا نیز به ارزش ۱۱۵۲ میلیارد تومان از کلزاکاران خریداری شده است.

طباطبایی گفت: طی هفته گذشته ۲۴۰ هزار و ۸۰۹ تن گندم و ۲۱۴ هزار و ۳۸۹ تن آرد از طریق سامانه‌های سیفا و سامانه آرد به فروش رفته است.

سرخط اخبار کشاورزی

کشاورزیتولید حیوانات تراریخته هزینه‌های اصلاح دام را کاهش می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، شعله قربانی، رئیس بخش پژوهش‌های بیوتکنولوژی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با اشاره به اینکه صنعت د...

کشاورزیخوداتکایی شکر به بیش از ۹۰ درصد رسید

به گزارش خبرگزاری مهر پیمان حصادی مجری طرح گیاهان قندی وزارت جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت تولید شکر و اجرای سیاست خود...

کشاورزیحدود ۶۰ دوربین محافظ طبیعت بلاتکلیف رها شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حفظ جنگل‌ها و منابع گیاهی کشور از آتش سوزی و ممانعت از قاچاق چوب، چالش‌هایی است که سازمان منابع طب...

کشاورزیضریب وابستگی کشور به نهاده‌های دامی چقدر است؟

به گزارش خبرنگار مهر، کشور سالانه به مقدار نهاده دامی نیاز دارد؟ چند درصد در داخل تولید و چند درصد وارداتی است؟ محمدرضا...