۴.۵ میلیون تن گندم تحویل سیلوها شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۷ تیر , ۱۴۰۴
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی:

۴.۵ میلیون تن گندم تحویل سیلوها شد

جواد وفا بخش

وفابخش، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: از آغاز فصل برداشت تا تاریخ ۱۴ تیر ماه جمعا ۴.۵۲ میلیون تن گندم تحویل سیلوها و انبارهای شرکت بازرگانی دولتی شده است.

به گزارش اکودام به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، جواد وفابخش با بیان این که برداشت گندم از اواسط فروردین ماه جاری از استان های با اقلیم گرم آغاز و اکنون عمدتا در اقلیم معتدل و سرد در حال انجام است، اظهار کرد: تاکنون نزدیک به ۴۵ درصد اراضی گندم برداشت شده و این عملیات تا اواسط شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: از آغاز فصل برداشت تا تاریخ ۱۴ تیر ماه جمعا ۴.۵۲ میلیون تن گندم به ارزش ۱۱۴۱۴۰ میلیارد ریال تحویل سیلوها و انبارهای شرکت بازرگانی دولتی شده است،

وفابخش با اشاره به این که از این مقدار مبلغ ۹۹۹۳۰ میلیارد ریال (معادل ۸۷.۵ درصد) پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: مقدار خرید تضمینی گندم در سال جاری نسبت به سال گذشته در همین تاریخ ۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با خرید تضمینی دانه روغنی کلزا، گفت: تاکنون ۲۴۳ هزار تن دانه کلزا به ارزش ۱۰۸۹۰ میلیارد ریال تحویل شرکت بازرگانی دولتی شده که تا تاریخ ۱۸ خرداد ماه ۸۶۰۰ میلیارد ریال آن معادل ۷۹ درصد بهاء محصول پرداخت شده است.

 وی یادآور شد: در همین راستا وزارت جهاد کشاورزی در حد توان همراهی و همکاری لازم را با مسئول خرید تضمینی گندم و کلزا (وزارت صنعت و معدن و تجارت) به عمل آورده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.

اقتصاد و کشاورزیفائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است

وزیر جهاد کشاورزی، نقش سازمان غذا و کشاورزی (فائو) در تسهیل دسترسی مردم به غذا را محوری دانست و گفت: فائو می‌تواند مرکز ثقل هماهنگی و همکاری‌های بین کشورهای دنیا در حوزه کشاورزی و غذا باشد.

اقتصاد و کشاورزیبحران آب لرستان به مرحله تنش آبی رسید / کاهش ۹۰ درصدی بارندگی در ۲ حوضه آبریز کرخه و کارون...

بحران آب لرستان، این روزها نگرانی‌هایی در مورد تامین آب شرب مردم ایجاد کرده است. خشکسالی و کاهش بارندگی، مدیریت نادرست م...