هدف از انتخاب کشاورزان و تولیدکنندگان نمونه در سطح استانی و کشوری ایجاد زمینه رقابت در تولید محصولات سالم و با کیفیت است و این کشاورزان نمونه میتوانند تجارب و دانش فنی خود را در اختیار سایر کشاورزان قرار دهند.
محمد صفایی در گفتگو با مهر بیان کرد: کشاورزان نمونه پیشگامان رونق تولید هستند و دو کشاورز شهرستان سرایان به عنوان نمونه کشوری انتخاب شدند که این موفقیت بزرگ باعث افتخار بخش کشاورزی شهرستان است.
وی گفت: آقای علی رمضانی به عنوان بهره بردار نمونه اصلاح و احیای اراضی واگذاری از روستای چاه غیاث بخش سه قلعه با انجام عملیات یکپارچه سازی در سطح ۴۰ هکتار، رعایت مصرف کود با توجه به آزمون خاک، مدیریت بهینه آب با اجرای سامانههای نوین آبیاری، انجام کشاورزی حفاظتی، رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت محصول موفق به کسب جایگاه نمونه کشوری شد.
وی ادامه داد: سرکار خانم فاطمه افقهی مدیرعامل صندوق اعتبارات خرد زنان روستای مصعبی با فراهم آوردن زمینه توزیع عادلانه درآمد و دسترسی زنان روستایی به تسهیلات اعتباری، تعامل با مروجان و کارشناسان جهاد کشاورزی در جهت ارتقای مهارتهای فردی و اجتماعی اعضا از طریق برنامههای آموزشی، تشویق و ترغیب زنان روستایی در انجام کارگروهی و مشارکتی و تلاش در جهت توانمندسازی جامعه محلی و مشارکت جمعی زنان در قالب گروههای اعتباری پس انداز موفق به کسب عنوان نمونه کشوری شد.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی رکن اساسی و محور توسعه بخش کشاورزی است گفت: با هدف ارج نهادن به تلاش تولیدکنندگان برتر مراسم تقدیر از نمونههای ملی برگزار و از این تولیدکنندگان تقدیر به عمل خواهد آمد.