گام بلند خوزستان برای ارتقای امنیت غذایی کشور - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
استاندار خوزستان مطرح کرد؛

گام بلند خوزستان برای ارتقای امنیت غذایی کشور

غلامرضا شریعتی

اهواز- استاندار خوزستان گفت: با پیش‌بینی تولید حدود ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی، خوزستان گام بلندی برای ارتقای امنیت غذایی ایران برداشته است.

به گزارش اکودام، غلامرضا شریعتی ظهر امروز در جریان بازید وزیر جهاد کشاورزی از بندر امام خمینی (ره) اظهار کرد: ذخایر ذرت و خوراک دام و طیور در استان خوزستان از طریق بندر امام خمینی (ره) به میزان قابل ملاحظه‌ای وجود دارد که بیش از دو میلیون تن موجود است.

وی افزود: یک سری ناهماهنگی‌های داخلی بین بخشی در دستگاه‌های اجرایی بود که در جلسات حل‌وفصل شده است و با حضور وزیر جهاد کشاورزی آخرین هماهنگی‌ها انجام خواهیم داد تا که این مشکلات رفع شود و این محمولات خارج شوند و در نقاط مختلف کشور توزیع کنیم. از این بابت مشکلات خاصی نخواهیم داشت و موجودی و میزان محمولات به اندازه کافی وجود دارد.

گام‌های بلند خوزستان برای ارتقای امنیت غذایی

استاندار خوزستان در ادامه به میزان تولیدات کشاورزی در استان خوزستان اشاره کرد و افزود: ما امیدوار هستیم یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم، ۱۰۰ هزار تن کلزا، یک میلیون تن چغندر و جو و دیگر محصولات کشاورزی را خریداری کنیم و پیش‌بینی می‌کنیم که ۵.۵ تا ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید کنیم و برای امنیت غذایی و امنیت اقتصادی کشور گام‌های بلندتری برداریم.

وی در پایان گفت: تلاش ما همچنان برای هماهنگی با وزارت‌های جهاد کشاورزی و نیرو برای برنامه‌ریزی کشت‌های تابستانه و تحقق ارتقای تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی کشور ادامه دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.