صفاری، مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان گفت: تاریخ جدید بازار سرمایه آغاز و مردمی کردن اقتصاد محقق شد. با آزادسازی سهام عدالت مالکیت واقعی این سهام و اختیار آن به سهام داران واگذار شد و ما شاهد تحقق اقتصاد مردمی هستیم.
به گزارش اکودام به نقل از بازار سرمایه ایران، سید مصطفی صفاری، مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان گفت: بند “ج” و “د” اصل ۴۴ به کاهش تصدی گری دولت در اقتصاد و خصوصی سازی از طریق بازار سرمایه تاکید دارد با این حال در یازده سال گذشته این بند ها به درستی اجرا نشد. تا اینکه آبان ماه سال گذشته مقام معظم رهبری در دیدار با فعالین اقتصادی به عموم مردم توصیه کردند بخشی از پس انداز خود را در بورس سرمایه گذاری کنند.
مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان افزود: در چند روز گذشته با واگذاری باقی مانده سهام دولتی شرکت ها شاهد گام مهم تحقق بند “ج” و “د” اصل ۴۴ بودیم و امروز با فرمایش ارزشمند رهبر معظم انقلاب مبنی بر آزاد سازی سهام عدالت تاریخ جدید بازار سرمایه آغاز شد.
سید مصطفی صفاری افزود: با آزادسازی سهام عدالت که امشب محقق شد، ۵۰ میلیون ایرانی به معنای واقعی و عملی سهام دار شدند.
وی ادامه داد: سهم بازار سرمایه که در ابتدای سال ۹۸ یک و نیم درصد پسانداز جامعه را تشکیل می داد امروز به ۲۵ درصد رسیده و با ابلاغیه جدید رهبر معظم انقلاب جذب ۷۵ درصدی این پس انداز در بازار سرمایه دور از ذهن نیست.
مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان ادامه داد: حرکت قطار اقتصاد بانک محور به سمت اقتصاد صحیح که از چند ماه گذشته آغاز شده بود امروز به ایستگاه نهایی رسید.
وی ادامه داد: با ابلاغیه مقام معظم رهبری نه فقط مالکیت بلکه مدیریت بنگاه های دولتی نیز باید به مردم واگذار شود. عملاً دولت باید نقش قانونگذار یا نقش داور را در معاملات اقتصادی بازی کند.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد مردم ایران عملا وارد بازار سرمایه شدند و این همان بزرگ شدن جایگاه بورس در اقتصاد و تعریف نقش هدایت پس انداز ها به بخش مولد و تامین مالی شرکت های بزرگ از طریق بازار سرمایه به جای بازار پول است. این اتفاق بزرگی است و مقدمه انقلاب اقتصادی است که در سال ۹۹ شاهد آن هستیم.
مدیرعامل شرکت سبدگردان سرمایه ایرانیان افزود: مطمئنا داشتن پس انداز برای خانوارها و داشتن یک درآمد غیر کاری، به آینده اقتصادی آن ها کمک می کند. باید به این نکته توجه کرد که پس از آزاد سازی، مالکین سهام عدالت در فضای هیجانی تصمیم گیری نکنند. شورایعالی بورس نیز می تواند یک تمهیداتی اتخاذ کند. مثلاً خریداران تا دو ماه نتوانند مالکیت سهام را منتقل کنند یا مثلاً هر سه ماه ۲۵ درصد سهام آزاد شود و فرآیند انتقال کامل مالکیت یک ساله باشد. در این شرایط سهامداران ضمن کسب تجربه حضور در بازار سرمایه فرصت کسب آگاهی لازم را خواهند داشت.