مهلت ۲۰ روزه برای تعیین روش مدیریت سهام عدالت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

مهلت ۲۰ روزه برای تعیین روش مدیریت سهام عدالت

تهران - رییس سازمان خصوصی‌سازی از پایان مهلت تعیین روش مدیریت سهام عدالت تا ٢٠ روز آینده خبر داد.

به گزارش اکودام، «علیرضا صالح» امروز (شنبه) در نشست خبری ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به ابلاغیه رهبر معظم انقلاب، سهام عدالت از نهم اردیبهشت آزاد و از دهم اردیبهشت به مشمولان این سهام فرصت داده شد تا از طریق مراجعه به سامانه سهام عدالت روش مدیریت سهام خود را به دو روش مستقیم و غیرمستقیم تعیین کنند.

وی ادامه داد: به مدت یک ماه به مشمولان فرصت داده شد تا نحوه مدیریت خود را انتخاب کنند که براساس مدت تعیین شده سهامداران تا هشتم خرداد این فرصت باقی است.

صالح افزود: در صورتی که سهامداران روش مستقیم را انتخاب نکنند سیستم به صورت اتوماتیک روش غیرمستقیم را برای این افراد انتخاب خواهد کرد.

صالح اظهار داشت: مشمولان سهام عدالت باید بدانند که فقط ۲۰ روز تا تعیین نحوه مدیریت سهام عدالت باقی مانده است و این زمان به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

به گفته وی، ساعت ۲۴روز هشتم خرداد ۱۳۹۹، آخرین مهلت اعلام نحوه مدیریت سهام عدالت است.

صالح با بیان اینکه برخی از افراد دارای سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی و برخی دیگر از سهام ۵۳۲ هزار تومانی برخوردارند، گفت:در یک مقطع زمانی ۴۰ هزار تومان سود بین مشمولان توزیع شد، عده ای این سود ۴۰ هزار تومان را دریافت نکردند که به رقم ۴۹۲ هزار تومان اضافه شد ودر مجموع  ارزش سهام آنها به رقم ۵۳۲ هزار تومان رسید.

وی خاطرنشان کرد: برخی از افراد دارای سهام عدالت بیش از یک میلیون تومان هستند که از طریق سهم الارث به سهام آنها اضافه شده و عده ای هم ممکن است دارای سهام عدالت کمتر از ۴۹۲ هزار تومان باشند که این افراد جزو مشمولین سهام عدالت در سال ۸۵ نبودند و از طریق سهم الارث رقمی از سهام عدالت فرد متوفی به آنها اختصاص یافته است.

صالح با بیان اینکه از سال ۹۵ تا ۹۷ در سه مرحله سود پرداخت کردیم، افزود: به ازای سهام عدالت یک میلیون تومانی در سال ۹۶ سود سال ۹۵ را به مبلغ ۱۵۰ هزار تومان پرداخت کردیم.

رییس سازمان خصوصی سازی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ سود سال ۹۷ به مبلغ ۱۷۵ هزار تومان و در سال ۹۸ سود سال ۹۷ به رقم ۲۰۵ هزار تومان واریز شد.

سرخط اخبار اقتصاد و بازار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.

اقتصاد و بازارپنهان‌کاری مالی مشاوران املاک با «کارت به کارت»

مشاوران املاک، با کنار گذاشتن دستگاه‌های کارت‌خوان و رواج انتقال وجه از طریق کارت به کارت، یکی از رکوردداران پنهان‌سازی درآمد و فرار مالیاتی در میان اصناف شده اند.