سرپرست جدید روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

سرپرست جدید روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

امروز ساسان والی‌زاده به عنوان سرپرست جدید روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد.

به گزارش اکودام، ساعاتی پیش ساسان والی‌زاده از مدیران رسانه که چند سالی هم مدیرعامل خبرگزاری ایسنا بود به سرپرستی مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد. معارفه وی امروز توسط کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی و با حضور معاونین انجام شد.

گفته می‌شود والی‌زاده دکترای زبان و ادبیات فارسی، مهندسی زراعت و اصلاح نباتات دارد.

پیش از این سید محسنی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی بود که در دوره عباس کشاورز سرپرست سابق وزیر جهاد کشاورزی منصوب شده بود.

سید محسنی در دوره کوتاه سرپرستی خود تعامل بسیار خوبی با رسانه‌ها و خبرنگاران داشت و توانست رابطه دو سویه بسیار خوبی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بین وزارت جهاد و رسانه‌ها ایجاد کند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.