فرماندار شهرستان ورامین گفت: آسیبهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا در کارگروه تخصصی شهرستان و در حوزههای مختلف اصناف، صنعت، کشاورزی، شهرداریها و دهیاریها احصاء میشود تا بتوان پس از عادی شدن شرایط و کنترل بیماری، این مشکلات به حداقل رسد.
حسین کاغذلو روز دوشنبه در کارگروه تخصصی بررسی مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا که با حضور دادستان عمومی و انقلاب، بخشداران مرکزی و جوادآباد، شهرداران ورامین و جوادآباد در محل فرمانداری ورامین تشکیل شد اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، برخی از مردم و اصناف با مشکلات اقتصادی مواجه شدهاند که لازم است پس از فروکش کردن این بیماری، برای خارج شد از پیامدهای پساکرونا نیز تدابیر لازم اتخاذ شود.
وی افزود: شیوع ویروس کرونا که با تعطیلی بسیاری از واحدهای صنفی غیرضروری همراه بوده، باعث بیکاری افرادی شده که دولت برای رفع مشکلات این افراد تدابیری اندیشیده که از جمله میتوان به اختصاص بیمه بیکاری اشاره کرد.
کاغذلو تصریح کرد: افرادی که به دلیل غیرارادی بیکار شدهاند میتوانند ظرف ۳۰ روز به اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی مراجعه و یا با استفاده از سامانه bimebikari.mcls.gov.ir اطلاعات خود را ثبت کنند، در هنگام مراجعه به این سامانه لازم است تا کد ملی، کد بیمه و کد کارگاه وارد شود و اطلاعات باید با یکدیگر مطابقت داشته باشند.
فرماندار ورامین افزود: با تعطیلی مشاغل ممکن است در حوزه مالیات بر ارزش افزوده که تا پیش از این مستقیما از سوی دولت به حساب شهرداریها و دهیاریها واریز میشد نیز مشکلاتی به وجود آید از این رو شهرداران و دهیاران موظفند تا با برنامه ریزی مناسب و درپیش گرفتن سیاستهای اقتصاد مقاومتی، امورات حوزه خود را مدیریت کنند.
وی تصریح کرد: با تشکیل کمیته اجتماعی ستاد کرونا شهرستان ورامین، خانوادهها نیازمند و افرادی که به دلیل شیوع ویروس کرونا با مشکل اقتصادی مواجه شدهاند شناسایی و با کمک خیرین، سبد کالای غذایی و بهداشتی به آنان اهدا شده که لازم است این اقدام خداپسندانه ادامه داشته باشد.
کاغذلو گفت: از مجموع ۲۶۱ هزار و ۷۵۰ نفری که از مردم شهرستان ورامین در سامانه سیب ثبت شدهاند، ۲۴۳ هزار نفر در طرح غربالگری شرکت کردهاند که از این تعداد، ۶۹ هزار نفر از اتباع خارجی میباشند.
ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.