افزایش بهره‌وری راهکار تحقق جهش تولید است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵

افزایش بهره‌وری راهکار تحقق جهش تولید است

مدیر تعاون روستایی همدان گفت: افزایش بهره‌وری راهکاری اساسی برای تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی است که در سطح تعاونی‌های تولید و روستایی در حال پیگیری است.

به گزارش اکودام، روز دوشنبه روابط عمومی تعاون روستایی همدان مجید مسلمی‌راد افزود: امسال با تدبیر رهبر معظم انقلاب با عنوان جهش تولید نامگذاری شده بنابراین شبکه تشکل های زیر پوشش تعاون روستایی باید در راستای تحقق این عنوان برنامه عملیاتی و راهکارهای اجرایی ارایه دهند.

وی اضافه کرد: در سال زراعی جاری در بیش از چهار هزار هکتار از اراضی تحت پوشش تعاونی تولید در سطح همدان با همکاری سه جانبه کشاورزان، تعاونی و دانش آموختگان کشاورزی، طرح ارتقا بهره وری در حال اجرا است که در سال جدید سطح پوشش این طرح افزایش خواهد یافت.

مسلمی راد همراهی تعاونی ها از مزرعه تا بازار با بهره برداران را در بخش کشاورزی در جهش تولید امری موثر عنوان کرد و ادامه داد: تعاونی ها در تمامی مراحل تولید از توزیع نهاده ها تا داشت و برداشت محصول باید برای بهره برداران برنامه داشته باشند.

وی افزود: خرید توافقی محصولات کشاورزی نیز با هدف کاهش واسطه گری از سیاست های مهم تعاون روستایی است که تشکلها باید در این راستا حرکت کنند و هر سال میزان خرید توافقی را افزایش دهند.

مدیر تعاون روستایی همدان با تاکید بر واگذاری تصدی گریهای غیرحاکمیتی بخش کشاورزی به تشکلها افزود: در سال جهش تولید تعاونی ها نیز باید نسبت به روز آمد کردن خود اقدام کرده و به فعالیت های اقتصادی جدید مطابق با منافع بهره برداران و توسعه بخش کشاورزی روی آورند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.