اجرای فاز دوم پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری احیای اراضی خوزستان و ایلام - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
سرپرست سابق وزارت جهاد کشاورزی خبر داد:

اجرای فاز دوم پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری احیای اراضی خوزستان و ایلام

کشاورز گفت: فاز دوم پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری احیای اراضی خوزستان و ایلام اجرایی شد.

عباس کشاورز سرپرست سابق وزارت جهاد کشاورزی در مراسم معارفه کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی که با حضور معاون اول رئیس جمهور و مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام شده در مدت ۴ ماه تصدی مسئولیت سرپرستی وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: در این مدت، اجرای فاز دوم پروژه ۵۵۰ هزار هکتاری احیای اراضی خوزستان و ایلام، اجرای پروژه شبکه‌های فرعی آبیاری غرب و شمال غرب کشور و طرح ۴۶ هزار هکتاری آبیاری دشت سیستان بررسی و موارد اختلافی حل و فصل شد.

او بیان کرد: در دو محصول شیر و گوشت مرغ به خاطر شیوع بیماری کرونا و کاهش مصرف با مازاد تولید رو به رو شدیم که بخشی از مشکل شیر با صادرات شیرخشک حل شد.

کشاورز گفت: با مساعدت وزیر نفت، ۵۰۰ هزار تن کود اوره در مدت یک ماه تدارک شد که این اقدام در نوع خود بی سابقه بوده است. در این مدت، قیمت خرید تضمینی گندم و چغندرقند اصلاح و طرح‌های قابل افتتاح بخش کشاورزی در امسال آماده و اعلام شد.

کشاورز تصریح کرد: با وجود شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا، مبارزه با آفت ملخ صحرایی به خوبی انجام شده به طوری که این آفت آسیبی به مزارع کشور وارد نکرده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.