ایجاد باغ در اراضی شیبدار نکا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
مازندران

ایجاد باغ در اراضی شیبدار نکا

با اجرای سایت الگویی در یک و نیم هکتار از زمینهای شیبدار نکا باغ ایجاد شد.

مدیر جهاد کشاورزی نکا گفت: با هدف اجرای طرح توسعه باغها در زمینهای شیبدار و تغییر الگوی کشت محصولات زراعی از قبیل گندم و جو که صرفه اقتصادی مناسبی برای کشاورزی ندارد، سایت الگوی ترویجی احداث باغ در سطح یک و نیم هکتار از اراضی شیبدار شهرستان نکا اجرا شد.
سید شبر موسوی تاکامی افزود: در راستای اجرای این سایت و‌ کمک به توسعه احداث باغ در اراضی شیبدار، تعداد ۲۵۰ نهال با یارانه دولتی میان کشاورزان روستاهای سارم، رودبارمحله و فریمک دهستان استخرپشت نکا توزیع شد.
وی با بیان اینکه در این سایت یک و نیم هکتاری ، یک هکتار به کشت گردو و ۵ هزار متر به کشت فندق اختصاص یافت
هدف از تغییر الگوی کشت در اراضی شیبدار و کم بازده مناطق کوهستانی را کنترل سیلاب، جلوگیری از فرسایش خاک، تأمین و مصرف بهینه آب و افزایش درآمد، بهره‌برداری و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر عنوان کرد.

به گفته موسوی ؛ در ۱۰ سال اخیر ۵۰۰ هکتار باغ در اراضی شیبدار شهرستان نکا ایجاد شده است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.