همکاری کشاورزان تایبادی در امر مبارزه با ویروس کرونا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

همکاری کشاورزان تایبادی در امر مبارزه با ویروس کرونا

مدیر جهاد کشاورزی تایباد از همکاری کشاورزان تایبادی با ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس این شهرستان خبر داد.

محمد میری مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: کشاورزان خیر و پیشرو شهرستان، از روز‌های ابتدایی مبارزه با ویروس کرونا علیرغم فصل کار کشاورزی و باعنایت به اهمیت موضوع سلامت جامعه و ممانعت از شیوع ویروس،تاکنون حدود یکصد دستگاه انواع تراکتور مجهز به سمپاش را در اختیار ستاد مبارزه با ویروس کرونای شهرستان قرار دادند تا در امر مقابله با کرونا سهیم باشند.

او با بیان اینکه این اقدام کشاورزان به صورت خودجوش بوده است، ادامه داد: از تراکتور‌های کشاورزان برای ضدعفونی و پاکسازی معابر و خیابان‌های شهری و روستایی استفاده خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: یک دستگاه تنفس از طرف کشاورزان خیراندیش منطقه ریزه از توابع بخش میان ولایت تایباد به بیمارستان خاتم الانبیا (ص) این شهر اهدا خواهد شد که ارزش ریالی آن برای خرید بالغ بر سه میلیارد و ۵۰۰ ریال است.

میری افزود: در این شهرستان حدود هزار دستگاه تراکتور در حوزه کشاورزی فعالیت دارند که مقرر شده به صورت زمان بندی شده در اختیار ستاد مربوطه قرار گیرد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.