سیلاب در خواف ۷۵ میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

سیلاب در خواف ۷۵ میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشت

فرماندار خواف گفت: بارش شدید باران و سیلاب ناشی از آن طی یک هفته گذشته ۷۵ میلیارد ریال خسارت در این شهرستان بر جای گذاشت.

حسین سنجرانی روز چهارشنبه افزود: سیلاب ناشی از بارش شدید باران بیشتر به بخشهای کشاورزی شامل محصولات زراعی، باغی و قنوات و دامپروری خسارت وارد کرد.

وی آسیب دیدگی به برخی از ابنیه شهری و منازل مسکونی روستایی و بناهای تاریخی را از دیگر خسارت‌های سیلاب در شهرستان خواف برشمرد.

او اضافه کرد: بخش اعظم خسارت‌ها مربوط به مناطق شهری و روستایی بخش “سلامی” بوده است.

رییس مرکز پیش بینی هواشناسی خواف هم مجموع بارش طی یک  هفته گذشته که منجر به بروز سیلاب در برخی مناطق شهری و روستایی در این شهرستان شده بود را ۵۴ میلی متر ذکر کرد.

اسماعیل میرزاده گفت: ورود سامانه ناپایدار و سرد از عصر سه شنبه به خواف  منجر به وزش باد شدید و کاهش دما به حداقل صفر درجه طی دو روز آینده می شود.

وی افزود: روز پنج شنبه از شدت بارش باران کاسته می شود و موج بارشی دیگری از روز جمعه به شهرستان وارد می شود.

شهرستان خواف مرکب از چهار بخش مرکزی، سنگان، جلگه زوزن، و سلامی با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت و داشتن ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.