سیلاب در خواف ۷۵ میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴

سیلاب در خواف ۷۵ میلیارد ریال خسارت بر جای گذاشت

فرماندار خواف گفت: بارش شدید باران و سیلاب ناشی از آن طی یک هفته گذشته ۷۵ میلیارد ریال خسارت در این شهرستان بر جای گذاشت.

حسین سنجرانی روز چهارشنبه افزود: سیلاب ناشی از بارش شدید باران بیشتر به بخشهای کشاورزی شامل محصولات زراعی، باغی و قنوات و دامپروری خسارت وارد کرد.

وی آسیب دیدگی به برخی از ابنیه شهری و منازل مسکونی روستایی و بناهای تاریخی را از دیگر خسارت‌های سیلاب در شهرستان خواف برشمرد.

او اضافه کرد: بخش اعظم خسارت‌ها مربوط به مناطق شهری و روستایی بخش “سلامی” بوده است.

رییس مرکز پیش بینی هواشناسی خواف هم مجموع بارش طی یک  هفته گذشته که منجر به بروز سیلاب در برخی مناطق شهری و روستایی در این شهرستان شده بود را ۵۴ میلی متر ذکر کرد.

اسماعیل میرزاده گفت: ورود سامانه ناپایدار و سرد از عصر سه شنبه به خواف  منجر به وزش باد شدید و کاهش دما به حداقل صفر درجه طی دو روز آینده می شود.

وی افزود: روز پنج شنبه از شدت بارش باران کاسته می شود و موج بارشی دیگری از روز جمعه به شهرستان وارد می شود.

شهرستان خواف مرکب از چهار بخش مرکزی، سنگان، جلگه زوزن، و سلامی با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت و داشتن ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.

اقتصاد و کشاورزیفائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است

وزیر جهاد کشاورزی، نقش سازمان غذا و کشاورزی (فائو) در تسهیل دسترسی مردم به غذا را محوری دانست و گفت: فائو می‌تواند مرکز ثقل هماهنگی و همکاری‌های بین کشورهای دنیا در حوزه کشاورزی و غذا باشد.

اقتصاد و کشاورزیبحران آب لرستان به مرحله تنش آبی رسید / کاهش ۹۰ درصدی بارندگی در ۲ حوضه آبریز کرخه و کارون...

بحران آب لرستان، این روزها نگرانی‌هایی در مورد تامین آب شرب مردم ایجاد کرده است. خشکسالی و کاهش بارندگی، مدیریت نادرست م...