۵ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی باغی و زراعی در فنوج وجود دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

۵ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی باغی و زراعی در فنوج وجود دارد

مدیر جهاد کشاورزی فنوج گفت: پنج هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی باغی و زراعی در این شهرستان وجود دارد که نقش موثری در تولید محصولات باغی و زراعی استان دارد.

عیسی قاضی اظهار داشت: در فنوج پنج هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی باغی و زراعی وجود دارد که نقش موثری در تولید محصولات باغی و زراعی در این شهرستان و استان سیستان و بلوچستان دارد.

وی افزود: از این تعداد دو هزار و ۸۰۰ هکتار به نخلستان ها و باغ های مرکبات اختصاص دارد همچنین یک هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی زراعی هم به کشت یونجه، صیفی جات و گیاهان دارویی اختصاص دارد.

مدیر جهاد کشاورزی فنوج تصریح کرد: افزون‌ بر۴۵۰ هکتار از زمین‌های زیر کشت این شهرستان هم به کشت باقلا اختصاص دارد و ۵۰۰ نفر در کار داشت و برداشت این محصول فعال هستند.

وی گفت: یونجه هم  ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان فنوج را به خود اختصاص داده و از هر هکتار  ۴۰تن یونجه برداشت می شود.

قاضی سطح کشت گوجه فرنگی را در فنوج ۸۰ هکتار بیان کرد و افزود: از هر هکتار ۴۰ تن گوجه برداشت و روانه بازار مصرف می شود.

وی تصریح کرد: در سال گذشته ۱۴ هزار تن خرما از سطح هزار و ۹۰۰هکتار از نخلستان‌های شهرستان فنوج برداشت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی فنوج با اشاره به اینکه آب مورد نیاز این اراضی از ۲۵۳ حلقه چاه تامین می شود، بیان کرد: تولید سالانه ۶۷۰تن گوشت سفید، خرما، انواع مرکبات، انگور، انار یونجه انواع حبوبات، تنباکو، برنج، جو و گندم از جمله ظرفیت های بخش کشاورزی این شهرستان است.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.