مدیر عامل شرکت سهامی زراعی جگین شهرستان جاسک گفت : برداشت سیب زمینی در ۱۰۰ هکتار از زمین های کشاورزی دشت جگین این شهرستان آغاز شد.
به گزارش اکودام حمزه طاهری در این خصوص افزود: این شهرستان یکی از قطب های بخش کشاورزی استان و جنوب شرق کشور است و پیش بینی می شود امسال ۴ هزار تن سیب زمینی از اراضی دشت جگین برداشت شود.
وی اظهار کرد: سطح زیر کشت سیب زمینی در این منطقه حدود ۱۰۰ هکتار است و برداشت این محصول تا اوایل اردیبهشت در جاسک ادامه دارد.
مدیر عامل شرکت سهامی زراعی جگین شهرستان جاسک میانگین تولید سیب زمینی را ۴۰ تن در هر هکتار بیان کرد و افزود: رقم تولیدی سیب زمینی این اراضی آریندا که پوست آن نازک است.
وی با اشاره به اینکه آغاز برداشت سیب زمینی در جاسک این محصول علاوه بر تاًمین نیازهای مصرف داخل شهرستان به استان های دیگر از جمله تهران ، فارس ، اصفهان و مرکز استان نیز صادر می شود ، افزود: بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم از این طریق مشغول به کار هستند.
این بندرساحلی از لحاظ داشتن آب شیرین جگین با ظرفیت ذخیره سازی بیش از ۳۰۰ میلیون متر مکعب در زمین های مهیا کشاورزی بسیار پر اهمیت و حیاتی است.