مصرف سرانه ماهانه کندم در هرمزگان به ۱۸هزار تن رسید و تولید افزون بر ۵۵هزار تن، ۲۱درصد نیاز استان به این محصول را تامین می کند.
به گزارش اکودام، مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان روز یکشنبه افزود: با توجه به تامین بذر گندم در سال جاری و توزیع ۲هزار و ۵۰۰ تن از این محصول، پیش بینی می شود از پانزدهم فرودین ماه ۹۹برداشت گندم جهش ۱۱ درصدی را به همراه خواهد داشت.
سیدرضا امیری زاده افزود: در سال زراعی گذشته سطح کشت گندم هرمزگان ۱۱هزار و ۳۹۳هکتار بود که با توجه به خسارت ۶۰درصدی به ۳هزار و ۵۰۰هکتار از مزارع بر اثر طوفان و سیل، در اواخر اسفندماه ۹۸ و اوایل فروردین ماه سال جاری ۴۹هزار و ۶۶۴تن از این محصول تولید شد.
وی بیان کرد: سازمان جهادکشاورزی استان با استفاده بهینه از عواملی شامل، نیروی انسانی، بکارگیری دانش نوین، ظرفیت های منطقه، تامین و توزیع نهاده ها، تدارک تجهیزات و امکانات مورد نیاز بر اساس برنامه های ابلاغی اقدام به برنامه ریزی کشت گندم در سطح ۱۱هزار و ۵۶۳هکتار در ۶شهرستان کرده است.
در بخش زراعت هرمزگان برای یک هزار و ۷۰۳نفر گندم کار به طور مستقیم و یک هزار و ۴۰۰ نفر غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است و گندم های تولیدی در استان کمتر از یک درصد نیاز کشور به گندم را تامین می کند.
شیرودی، چمران، سیروان، مهرگان و چمران ۲ از ارقام کشت شده در مزارع گندم استان هرمزگان است و شهرهای حاجی آباد، رودان، بستک، پارسیان، بندرعباس و میناب از مهم ترین مناطق کشت گندم در این استان می باشد.