افزایش ۲ درصدی شخم شالیزارهای گیلان در مقایسه با سال گذشته - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

افزایش ۲ درصدی شخم شالیزارهای گیلان در مقایسه با سال گذشته

رشت- رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به شخم ۱۶۷ هزار هکتار از شالیزارها و افزایش ۲ درصدی نسبت به سال قبل، گفت: کشت مکانیزه بهترین روش برای پیشگیری از ویروس کرونا است.

علی درجانی با اشاره به اینکه در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش ۲ درصدی شخم زمستانه در شالیزارهای استان گیلان هستیم، گفت: تاکنون ۷۰ درصدی معادل ۱۶۷ هزار هکتار از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار گیلان شخم خورده و آماده کشت هستند.

وی به ذخیره یک میلیارد متر مکعبی آب پشت سد سفیدرود اشاره کرد و افزود: با توجه به بارش‌های سال گذشته پیش بینی می‌شود فصل زراعی خوبی داشته باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت موارد بهداشتی برای پیشگیری از انتقال این ویروس، گفت: شالیکاران در صورت وجود شرایط لازم باید از کشت مکانیزه برای پیشگیری از شیوع این ویروس و تولید محصولی سالم استفاده کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه ۱۲۰ بانک نشا در استان گیلان فعالیت می‌کنند که می‌توانند زمینه کشت مکانیزه را فراهم کنند، تصریح کرد: ۶۷ درصد کشت شالیزارهای گیلان به صورت مکانیزه انجام می‌شود با توجه به شرایط خاص در امسال شالیکاران باید از حداکثر این ظرفیت استفاده کنند.

درجانی با اشاره به اینکه کشت مکانیزه در گیلان با بکارگیری بیش از ۷۵ هزار دستگاه، انواع ماشین آلات کشاورزی در مراحل کاشت، داشت و برداشت انجام می‌شود، ادامه داد: شالیکاران باید در هنگام کشت و کار از تجمع خودداری کرده و با استفاده از افراد بومی روستا و جلوگیری از انتقال شالیکاران غیر بومی از شیوع بیشتر بیماری کرونا جلوگیری کنند.

سرخط اخبار اقتصاد و کشاورزی

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و کشاورزیکشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌یابد

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به گسترش همکاری در زمینه کشت فراسرزمینی ایران در اراضی مستعد قزاقستان، گفت: مبادلات تجاری و بازرگانی در بخش‌های مختلف کشاورزی میان دو کشور توسعه می‌یابد.

اقتصاد و کشاورزیتولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

یک مسئول صنفی گفت: تغییر قیمت سبوس از ۶ هزار تومان به ۹.۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم هنوز ابلاغ نشده اما کارخانه‌های آردسازی مبادرت به‌فروش آن در بازار آزاد با نرخ جدید کرده‌اند.