صدور مجوز استفاده اضطراری از داروی ضدمالاریا در آمریکا برای درمان کرونا - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴

صدور مجوز استفاده اضطراری از داروی ضدمالاریا در آمریکا برای درمان کرونا

سازمان غذا و داروی آمریکا «اف دی ای» مجوز استفاده اضطراری از کلروکین و هیدروکسی کلروکین به عنوان دو داروی درمان بیماری مالاریا را برای معالجه بیماران بستری به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ صادر کرد.

به گزارش روز دوشنبه شبکه خبری سی ان ان، تاکنون شواهد علمی اندکی وجود داشته که نشان دهد کلروکین و مشابه نزدیک آن هیدروکسی کلروکین در درمان کووید ۱۹ موثر است.

مجوز این سازمان فدرال در نامه این نهاد فدرال در روز یکشنبه (دیروز)   صادر شده است اما صدور این مجوز از سوی وزارت بهداشت و خدمات انسانی (HHS) آمریکا تایید شده است.

اف دی ای مجوز استفاده از این دارو را به ذخایر استراتژیک ملی این دارو محدود کرده است اما وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا اعلام کرده که دو شرکت داروسازی «بایر/Bayer» و شرکت تابعه شرکت داروسازی «نوارتیس/Novartis» برای تقویت این ذخایر دارویی کمک های را اهدا کرده اند.

آیا این دارو موثر است؟

وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا در بیانیه خود آورده است: گزارش ها نشان می دهند که این داروها ممکن است تا حدی در درمان بیماران بستری شده به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ موثر باشد.

در حالی که شواهد محدودی وجود دارد که کلروکین و هیدروکسی کلروکین برای درمان کرونا موثر هستند سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده که فواید آن بیشتر ازمضرات این دارو است. این سازمان در نامه خود خواستار آزمایش های بالینی برای ارزیابی موثر بودن این داروها شده است و اشاره کرده که منافع احتمالی و مشخص این داروها بیشتر از خطرات آنها است.

چه کسی می تواند از این داروها برای درمان استفاده کند؟ مجوز این سازمان به بیمارانی محدود شده که اکنون در بیمارستان بستری هستند و وزن آنها حداقل ۵۰ کیلوگرم باشد. تحت مجوز استفاده اضطراری از یک دارو، ارائه دهندگان خدمات بهداشتی باید برای دسترسی به داروها با بخش بهداشت محلی یا ایالتی خود تماس بگیرند.

ترامپ پیشتر در توئیتی استفاده از کلروکین را به عنوان راه درمان موثری برای معالجه احتمالی مبتلایان به ویروس کرونا معرفی کرده و از اداره غذا و داروی آمریکا خواسته بود فورا از آن استفاده کنند.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی در این خصوص وضعیت فوق العاده اعلام کرده است.

هم اکنون آمار جهانی مبتلایان به ویروس کرونا به بیش از ۷۲۲هزار مبتلا رسیده و شمار جانباختگان آن نیز نزدیک به ۴۰هزار نفر رسیده است.

آمریکا با ۱۴۲ هزارو ۳۵۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در صدر دیگر کشورهای جهان قرار گرفته است، شمار جانباختگان این ویروس در آمریکا نیز به بیش از دوهزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتروایتی از نسخه‌های عجیب و خطرناک در عطاری‌ها!

خبرگزاری مهر - گروه سلامت: این داروها که به‌ظاهر گیاهی هستند، گاهی ترکیبی از مواد شیمیایی مخفی دارند که به‌طور پنهانی وا...

بهداشت و سلامتعناب؛ محافظ طبیعی کبد در برابر چربی و التهاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، عناب سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید است و مصرف منظم آن می‌تواند به تقویت سیستم ایم...

بهداشت و سلامتجشن‌های جمعی، سپری در برابر افسردگی اجتماعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، در آستانه فرارسیدن عید غدیر، یکی از بزرگ‌ترین مناسبت‌های مذهبی و اجتماعی در تقویم ایرانی ...

بهداشت و سلامتبرنامه هفتم توسعه و هدف گذاری ۶ میلیارد دلاری در حوزه گردشگری سلامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، سومین نشست شورای راهبردی گردشگری سلامت دولت چهاردهم عصر امروز ب...