عفونت کووید ۱۹ در افراد سیگاری وخامت بیشتری دارد - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
محققان هشدار می دهند؛

عفونت کووید ۱۹ در افراد سیگاری وخامت بیشتری دارد

کرونا

متخصصان سلامت هشدار می دهند افراد سیگاری و استعمال کنندگان سیگارهای الکتریکی در صورت ابتلا به بیماری COVID-۱۹، دچار عفونت شدیدتری می شوند.

به گزارش اکودام، محققان در پی بررسی‌های خود هشدار می‌دهند که استعمال کنندگان سیگارهای الکتریکی و تنباکو بیش از میانگین جمعیت سالم در معرض خطر ناشی از کروناویروس جدید هستند.

دکتر «پاناگیس گالیاتساتوس»، سخنگوی انجمن ریه آمریکا از بیمارستان جان هاپکینز، در این باره هشدار می‌دهد: «ریه افراد سیگاری به شدت در معرض عفونت شدید آسیب پذیر است.»

استعمال سیگار الکتریکی موجب قرارگیری ریه‌ها در معرض مواد شیمیایی سمی می‌شود که به سلول‌های ریه آسیب رسانده و متابولیسم آنها را تغییر می‌دهد. همچنین عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار کم می‌شود.

وی در ادامه می‌افزاید: «داده های بدست آمده از شیوع کروناویروس در چین نشان می‌دهد بیماران سیگاری و بیماران ساکن در شهرهای با آلودگی هوا بالا دارای علائم شدیدتری از بیماری COVID-۱۹ بودند. ما معتقدیم استعمال سیگارهای الکتریکی هم دارای تأثیر مشابهی خواهد بود.»

مطالعه ۷۸ بیمارمبتلا به COVID-۱۹ در ووهان چین نشان می‌دهد سابقه سیگارکشیدن یکی از فاکتورهای دخیل در نتایج ضعیف از بهبود بیماری است.
به گفته محققان، به نظر می‌رسد احتمال پیشروی بیماری (از جمله مرگ) ۱۴ برابر در بین افراد دارای سابقه سیگارکشیدن بیشتر است.

متخصصان در شرایط کنونی بر ترک سیگار و سیگارهای الکتریکی و همچنین پرهیز از قرارگیری در معرض دود دست دوم سیگار تاکید دارند.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتبسته ماندگاری پرستاران به زودی اجرایی می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی در نشست شورای هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، افزود: به دستور رئیس جمهور، لایحه حمای...

بهداشت و سلامتکدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم مشهود گفت: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی به صورت مستقیم زالو را از طریق فضای مجازی یا سایر ت...

بهداشت و سلامتبرنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سلامت مناسبتی است که سالانه در اردیبهشت ماه، برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان‌سازی در ج...

بهداشت و سلامتغذاهای دریایی خطر قرارگیری در معرض مواد شیمیایی را افزایش می دهند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که به طور منظم غذاهای دریایی می‌خورند ممکن است خ...