خطر ابتلا به کرونا در دیابتی ها ۲ برابر دیگران است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : پنجشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۵
محققان چینی می گویند؛

خطر ابتلا به کرونا در دیابتی ها ۲ برابر دیگران است

کرونا

محققان عنوان می کنند ابتلا به عفونت COVID-۱۹ در افراد مبتلا به دیابت و سایر بیماری های مزمن نظیر بیماری قلبی عروقی به مراتب وخیم تر خواهد بود. سلامت نیوز: خطر ابتلا به کرونا در دیابتی ها ۲ برابر دیگران است

به گزارش اکودام، شواهد نشان می‌دهد دیابت ریسک ابتلاء به بیماری COVID-۱۹ را دو تا سه برابر افزایش می‌دهد.
آمار و ارقام نشان می‌دهد این ویروس در بین آسیب پذیرترین افراد، یعنی افراد مسن و افراد مبتلا به چندین مشکل پزشکی، بخصوص افراد مبتلا به دیابت طولانی مدت، به سختی قابل کنترل است.

«جولیانا چان»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه دیابت و چاقی هنگ کنگ، در این باره می‌گوید: «پیام ما این است که افراد مسن و دیابتی بسیار آسیب پذیر هستند و باید به آنها توجه بیشتری شود.»

محققان تاکید می‌کنند افراد مبتلا به دیابت باید بیش از همه مراقب باشند تا به این بیماری مبتلا نشوند چراکه واکنش بدن آنها به این بیماری بسیار متفاوت است.
در زمان شیوع بیماری‌های قبلی نظیر SARS و آنلوانزا H۱N۱ نیز افراد مبتلا به دیابت در معرض ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری شدید و مرگ بودند.

در موارد حاد عفونت، ویروس کرونا به سلول‌های پوشش دهنده مجرای تنفسی و ریه‌ها حمله کرده و وارد ماده مخاطی می‌شود و در نتیجه باعث ایجاد ذات الریه (پنومونیا) می‌شود. آسیب شدید به ریه‌ها به دلیل ذات الریه منجر به سندروم حاد تنفسی و در نهایت شوک سپتیک (شوک عفونی) می‌شود.
سندروم حاد تنفسی و شوک عفونی از علل اصلی مرگ ناشی از COVID-۱۹ است.

اگرچه مکانیسم افزایش این آسیب پذیری در افراد مبتلا به دیابت مشخص نیست، اما محققان معتقدند میزان بالا گلوکز خون منجر به کاهش عملکرد سیستم ایمنی می‌شود.

سلامت نیوزخطر ابتلا به کرونا در دیابتی ها ۲ برابر دیگران است

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.