حمید سلیمانی گفت: این شهرستان بالغ بر 23 هزار و 500هکتار اراضی شالیزاری دارد و شخم اول در این اراضی رو به اتمام است.
حمید سلیمانی افزود: آستانه برای برنج گیلان یک برند محسوب می شود زیرا در این شهرستان یکی از با کیفیت ترین برنج های کشور تولید می شود.
سلیمانی تصریح کرد: انجام شخم اولیه قبل از سال جدید، موجب بهره گیری بیشتر از روان های آب های موجود و بارش ها می شود و به این ترتیب تا حد زیادی در مصرف آب برای تولید این محصول صرفه جویی می شود.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از راهکارهای کاهش هزینه تولید برنج توسعه مکانیزاسیون است، گفت: آستانه یکی از شهرستانهای پیشرو در تولید مکانیزه محصولات کشاورزی از جمله بادام زمینی و برنج است.
مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه ادامه داد: توزیع بذر گواهی شده از دیگر اقدامات است که امسال در این شهرستان انجام شد و استفاده از این بذرها موجب خواهد شد که به کیفیت و کمیت برنج این شهرستان افزود شود.
وی با اشاره به اینکه به طور میانگین سالانه ۶۶هزار تن برنج سفید در این شهرستان تولید می شود، گفت: تقویت خاک شالیزارها با استفاده از این کودهای ریزمغذی کمک زیادی به افزایش تولید محصول می کند و امسال استفاده از این کودها نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل مهم کیفیت مطلوب برنج آستانه آبرفتی بودن خاک این شهرستان است و تقویت خاک این شهرستان موجب خواهد شد که کیفیت خاک شالیزارهای این شهرستان حفظ شود.