شتاب‌دهنده کشاورزی در مشهد گشایش یافت - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : جمعه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۵

شتاب‌دهنده کشاورزی در مشهد گشایش یافت

یک شتاب‌دهنده در قالب مرکز مشاوره، اطلاع‌رسانی، خدمات کارآفرینی و فضای کاری مشترک در حوزه دام وطیور، شیلات و کشاورزی طی مراسمی در مشهد گشایش یافت.

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره ‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: این مرکز شتاب دهنده‌ برخوردار از زیرساختهای نرمافزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز جهت ارائه خدمات به استارتاپها و تجربه در زمینه مسائل مربوط به شیلات، دام و طیور و فعالیتهای مرتبط با کشاورزی می‌تواند راهگشای استارتاپها در این زمینه باشد.

محمدامین بابایی افزود: یکی از بزرگترین نقش­ه‌های شتاب دهنده‌ها کمک به تامین مالی استارتاپها و جذب سرمایه‌گذار برای پروژه‌­ها است. اعتبارات، تسهیلات وامهای دولتی بخاطر برخی محدودیتها و مشکلات بطور همیشگی و سهل در دسترس کسب و کارهای نوپا قرار ندارند.

وی ادامه داد: همچنین فعالیت­های کشاورزی بخاطر ماهیت خاص خود برای جذب سرمایه­ و گسترش این نوع از کسب‌وکارها نیازمند گروههای متخصص و مشاوران توانمند است بنابراین وجود یک مرکز مشاوره و نیز شتاب‌دهنده می‌تواند میزان موفقیت استارتاپها و گروههای فعال در این زمینه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

“مراکز شتاب‌دهنده” عنوان تخصصی فضای فیزیکی، فکری و فرهنگی مبتنی بر دانش روز برای کارآفرینان به منظور پرورش و حمایت از استارتاپهای نوآور است. شتابدهنده، از ابتدای شکل‌گیری کسب‌وکار تا نیل به اهداف و برنامه‌هایش را در کوتاه‌مدت پیگیری می‌کند. این مرکز همچنین با بهره‌گیری از اطلاعات و روشهای روزآمد علمی به کسب‌وکار جدید برای تبدیل به شرکت‌ بزرگ با نقش تعیین‌کننده در بازار یاری می‌رساند.

۱۴شتاب‌دهنده هم‌اینک در خراسان رضوی در زمینه صنعت، فناوری اطلاعات، کشاورزی، آب و فاضلاب، سلامت، بهداشت، انتقال فناوری، سرمایه­‌گذاری، معدن، پزشکی، گردشگری، دیجیتال مارکتینگ برای کسب وکارهای کوچک و متوسط، صنعت برق و خودرو، علوم داده، صنایع خلاق و فرهنگی، گردشگری، سرگرمی، آفرینشهای هنری و مشاغل خرد و خانگی فعالیت دارند.

سرخط اخبار آخرین اخبار

اقتصاد و کشاورزیوزیر جهاد: مطالبات گندمکاران تسویه شد

وزیر جهاد کشاورزی از تسویه کامل مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: فرایند تسویه مطالبات گندمکاران با پیگیری‌های مستمر به پایان رسیده است.

اقتصاد و کشاورزیبحران نهاده‌های دامی و سکوت دولت در برابر انحصارگران

مدیرعامل اتحادیه دامداران هشدار داد: انحصار واردات نهاده‌های دامی چرخه تولید گوشت و مرغ را مختل کرده و امنیت غذایی کشور را به مخاطره انداخته است.

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.