حمایت از تولیدات دامی در بهشهر - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴

حمایت از تولیدات دامی در بهشهر

بیش از 2 هزار و 200 تن سبوس گندم یارانه ای به منظور حمایت از تولیدات دامی میان دامداران بهشهر توزیع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر در گفت و گو با خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران گفت: به منظور حمایت از بخش تولیدات دامی از آغاز امسال تا پایان دی ، ۲ هزار و ۲۴۴ تن سبوس گندم یارانه ای از شرکت های تعاونی خریداری و میان دامداران این شهرستان توزیع شد.
خلیل حقیقی افزود: با توجه به کمبود علوفه در فصل زمستان در مراتع نیز از اول مهر امسال تا دی ، هزار و ۴۴ تن سبوس ، (متوسط ماهیانه ۲۶۱ تن) از شرکت تعاونی و تعدادی از دامداران صنعتی خریداری و میان بهره برداران حوزه دام توزیع شد.

سرخط اخبار آخرین اخبار

اقتصاد و بازاراقتصاد کشور با وجود حملات صهیونیستی پابرجاست

وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.

اقتصاد و دامداریتاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های مرزی برای تقویت امنیت غذایی

رییس سازمان دامپزشکی کشور بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های بی‌نظیر و شرایط مرزی در تقویت امنیت غذایی کشور تاکید کرد.

اقتصاد و بازارمردم نگران تأمین کالاهای اساسی نباشند

هیئت‌ رئیسه و اعضای فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس، در راستای رفع نگرانی از کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در شرایط فعلی بیانیه‌ای صادر کردند.

اقتصاد و بازارذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی به میزان کافی تامین است

وزیر جهاد کشاورزی از تامین مطلوب ذخایر کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور خبرداد و گفت: کالاهای اساسی و مواد غذایی کشور موجود است و مردم نیازی به خرید زودهنگام و ذخیره سازی کالا ندارند.