چرا «نان کامل» بهتر از «نان سفید» است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴

چرا «نان کامل» بهتر از «نان سفید» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به تفاوت‌های نان کامل و نان سفید، گفت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل، از نظر ویتامین‌های گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان می‌تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاه‌مدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش تغذیه‌ای پایین نان سفید می‌تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد.

وی افزود: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می‌شود، سرشار از ویتامین‌های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلاء به دیابت را کاهش می‌دهد و حتی می‌تواند از سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در برابر بیماری‌های مزمن، به‌ویژه سرطان، افزایش می‌دهد.

پوراحمد خاطرنشان کرد: نان کامل، به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره‌تر از نان سفید دارد.

وی تأکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتضرورت توجه تصمیم گیران حوزه سلامت به مشکلات آزمایشگاه‌های تشخیص طبی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان سه انجمن علوم آزمایشگاهی، در گردهمایی که روز پنج‌شنبه برگزار شد؛ خواستار توجه مسئولان و ...

بهداشت و سلامتامید به زندگی در ایران از ۵۵ سال به حدود ۷۸ سال رسیده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی صبح پنجشنبه در همایش کشوری قدردانی از بهورزان، مربیان و مراقبان سلامت نمونه کشور در ...

بهداشت و سلامتپزشکیان: امروز نظام سلامت کشور به الگویی برای منطقه و جهان تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان در پیام خود به همایش کشوری قدردانی از بهورزان، مربیان و مراقبان سلامت نمونه کشور در...

بهداشت و سلامتقهوه مغز افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی را تقویت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، مطالعه نشان می‌دهد بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی که بیش از ۵ فنجان قهوه د...