انسولین های نسل جدید احتمال اُفت شبانه قندخون را کمتر می‌کند - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۲۷ تیر , ۱۴۰۵

انسولین های نسل جدید احتمال اُفت شبانه قندخون را کمتر می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرکامران نیکوسخن افزود: امروزه هدف از تولید انسولین‌های جدید دو موضوع است؛ یکی اینکه شرایط زندگی بیمار را راحت‌تر کند و بیمار بتواند قند خون خود را با تزریق کمتر کنترل کند و دوم آنکه کیفیت زندگی را برای فرد دیابتی بالا می‌برد که این موضوع بسیار مهمی است؛ زیرا افزایش کیفیت زندگی به کنترل بهتر و جلوگیری از عوارض طولانی مدت دیابت کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه انسولین‌های نسل جدید می‌تواند از تعداد تزریق‌های انسولین بکاهد، اضافه کرد: هرچه تعداد تزریقات بیشتر باشد وابستگی به انسولین فرد بیشتر می‌شود. خیلی از افراد دیابتی بعضی از تزریق‌ها را فراموش می‌کنند و وقتی از انسولینی استفاده کنند که میزان قند خون‌شان را تا مدت‌زمان بیشتری کنترل کند می‌تواند روی کیفیت زندگی آنها تأثیر بگذارد. از سوی دیگر مشکلات اصلی انسولینی‌های نسل اول افت قند خون‌شان است که می‌توانیم این مشکل را در انسولین‌های نسل جدید برطرف کنیم.

نیکوسخن با تأکید بر اینکه نسل جدید انسولین‌ها می‌تواند به صورت ۲۴ ساعته قند خون فرد را مدیریت کند، خاطرنشان کرد: انسولین‌های نسل جدید خطر افتادن قند در افراد دیابتی را می‌تواند به حداقل برساند که کاربرد آن بیشتر در افراد دیابتی نوع دو است.

انسولین های نسل جدید احتمال اُفت شبانه قندخون را کمتر می‌کند

این دکترای حرفه‌ای پزشکی تأکید کرد: افراد دیابتی نوع دو در هر وعده اصلی نیز میزان قند خونشان تغییر پیدا می‌کند به همین دلیل در وعده اصلی که می‌تواند شام یا نهار باشد باید انسولین تزریق کنند. باید بگوییم انسولین‌های نسل جدید پوشش خوبی برای کنترل قند پایه بیمار ایجاد می‌کند و درواقع یک انسولین ۲۴ ساعته است که افت قند خون به خصوص افت قند خون شبانه را کاهش می‌دهد.

تولید نسل جدید انسولین به ذخیره ارزی منجر می‌شود

در ادامه رئیس اداره سیاست‌ها و برنامه اقتصادی وزارت امور خارجه در حاشیه مراسم رونمایی از تولید نخستین انسولین نسل جدید گفت: تولید نسل جدید داروهای انسولین در داخل کشور می‌تواند به ذخیره‌سازی ارز در داخل کشور بیانجامد.

سبزعلی، در خصوص اینکه داروهای جدید تا چه میزان می‌تواند ارزآوری به کشور داشته باشد، گفت: در حال حاضر سخت خواهد بود که بگوییم که ارزآوری آن به چه میزان خواهد بود و تولید نسل جدید انسولین‌ها تا چه میزان می‌تواند مانع خروج ارز از کشور شود زیرا این دارو، جدید است.

وی اضافه کرد: اما در بُعد خارجی، با توجه به محدودیت‌های ارزی، تلاش ما بر این است که با گسترش تولید در داخل مانع خروج ارز از کشور شویم و به همین دلیل در مورد انسولین نیز یکی از معضلات ما به خروج ارز از کشور برای واردات تجهیزات بیماران دیابتی مربوط می‌شود.

سبزعلی ادامه داد: این موضوع به وضعیت اقتصادی و محدودیت‌های ارزی در کشور کمک می‌کند و می‌تواند از هزینه‌ای که برای درمان روی دوش خانواده‌های مبتلا به دیابت وجود دارد، بکاهد

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتدستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو + نامه

رئیس جمهوری، به وزیر ارتباطات دستور داد طرح فروش اینترنتی دارو بدون هماهنگی با وزیر بهداشت، اجرا نشود.

بهداشت و سلامتایران برنده جایزه جهانی بدون دخانیات شد

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران پس از اهدای جایزه جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۵ به معاون حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از وی به دلیل رهبری حقوقی در عرصه سلامت تقدیر و تشکر کرد.

بهداشت و سلامتاعلام تخلف سازمان غذا و دارو از سوی هیئت مقررات‌زدایی

دبیرخانه هیئت مقررات‌زدایی اعلام کرد: سازمان غذا و دارو با ممنوع کردن همکاری داروخانه‌ها با سکوهای اینترنتی دچار تخلف شده و خلاف مصوبه هیئت مقررات‌زدایی و رأی دیوان عدالت اداری عمل کرده است.

بهداشت و سلامتنامه رئیس نظام پزشکی به پزشکیان درباره توزیع برخط دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، در نامه ای به رئیس جمهوری، نسبت به عرضه برخط دارو و خدمات آزمایشگاهی، ابراز نگرانی کرد.