خوردن توت فرنگی با بهبود شناخت و خلق و خوی مرتبط است - اکودام | اقتصاد صنعت غذا | EcoDam
امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳

خوردن توت فرنگی با بهبود شناخت و خلق و خوی مرتبط است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، این مطالعه شامل افراد میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین بود که خود را با کاهش خفیف شناختی توصیف کردند.

نویسندگان این مطالعه عنوان می‌کنند که آنتوسیانین ها، ترکیبات زیست فعال موجود در توت فرنگی، بلوبری، و سایر انواع توت‌ها، ممکن است عامل محافظت کننده عصبی باشد.

طبق این مطالعه جدید، بزرگسالان میانسال مبتلا به اضافه وزن و مقاومت به انسولین که به مدت ۱۲ هفته توت فرنگی مصرف کردند، کاهش تداخل حافظه و افسردگی را گزارش کردند.

با توجه به اختلالات شناختی، مانند بیماری آلزایمر، که به آهستگی در طی یک دوره چند ساله که از میانسالی شروع می‌شود، ایجاد می‌شود، نویسندگان این مطالعه معقتدند تغییر رژیم غذایی ممکن است پیشرفت زوال عقل را کاهش داده و خلق و خو را بهبود بخشد.

این مطالعه بر روی آنتوسیانین ها تمرکز دارد. تحقیقات قبلی روی بلوبری – که حاوی آنتوسیانین نیز است – توسط نویسنده اصلی این مطالعه نشان داد که این ترکیب عملکرد اجرایی مغز را بهبود می بخشد.

در مطالعه حاضر پنج مرد و ۲۵ زن شرکت کردند. آنها به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که توت فرنگی مصرف می‌کردند و گروهی که دارونما دریافت می‌کردند.

محققان سلامت عصبی و خلق و خوی افراد را قبل از شروع کارآزمایی ۱۲ هفته‌ای ارزیابی کردند.

در طول آزمایش، به گروه آزمایش دستور داده شد که یک بسته پودر مخلوط با مایع، تهیه شده از توت فرنگی کامل خشک، یخ زده و آسیاب شده مصرف کنند. بسته توت فرنگی حاوی معادل یک فنجان توت فرنگی کامل تازه بود.

محققان دارونما را طوری فرموله کردند که طعم، ظاهر و بار کربوهیدراتی مشابه پودر توت فرنگی داشته باشد.

هیچ یک از گروه‌ها برای جلوگیری از تأثیرگذاری بر یافته‌های مطالعه، توت‌های دیگری را در طول دوره آزمایشی مصرف نکردند، زیرا سایر میوه‌ها ممکن است دارای ترکیبات محافظ عصبی خود باشند.

فرضیه نویسندگان این مطالعه این است که فواید آنتوسیانین های توت فرنگی در ماهیت ضد التهابی آن نهفته است و این کاهش التهاب و کاهش استرس اکسیداتیو ممکن است در برابر زوال شناختی محافظت کند.

سرخط اخبار بهداشت و سلامت

بهداشت و سلامتپزشکیان چه کسی را برای وزارت بهداشت معرفی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدموید علویان اظهار داشت: امروز شرایط کشور و جهان در مرحله حساسی است و حفظ ثبات و پیشرفت کشور بس...

بهداشت و سلامتتعرفه‌ آزمایشگاه‌های غذا و دارو از سال ۹۹ ثابت مانده است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری دوگاهه، با اشاره به چالش تعرفه‌های آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت محصولات سلامت اظهار کرد:...

بهداشت و سلامتهوا آفتابی است؛ چتر بردارید/ افزایش خطر سرطان پوست

به گزارش خبرنگار مهر، برای سنجش میزان تابش پرتوهای فرابنفش، شاخصی به نام UV index وجود دارد که از بازه زمانی ۱ تا ۱۱ را ...

بهداشت و سلامتارتباط تغییر زمان وعده غذایی با افسردگی کارکنان شیفتی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، به نظر می‌رسد به تعویق انداختن وعده صبحانه یا شام خطر ابتلاء به...